Klasik gitar için şarkılar |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 4567> |
Yazar | |
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 18:55 |
Aslı Güngör - Son Öpücük
Dm Bb
Bu sana veda ederken son bakış,son gülücük, C Am(7) Bu sana kalbimden kopan son öpücük Bb Gm7 Bb Sana yıllar yılı büyüttüğüm aşk Gm7 C Bb Am Ne yazık ellerinde artık küçücük
Em(Am)- F- Gm(7)- Bb
Dm Bb
|
|
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 19:09 |
Ayla Dikmen - Anlamazdın
Am Dm
Sevilirken bilmedin mi? E Am Ben söylerken gülmedin mi? F B E Am Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Am Dm Am Dm E Am Dm |
|
hazal_c
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 19:35 |
The Cranberries - Zombie Em C G D ) 4x Em C G D
Another head hangs slowly child is slowly taken Em C G D And the violance caused such silence Who are we mistaken Em C But you see it's not me it's not my family G D In your head in your head they're fighting Em Em C G D Em C G D
Em C G D |
|
hazal_c
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 19:42 |
Kargo - Renklerin İçinde
İntro: Dm-E (4 kez)
Am G Am G
İfadende kararsızsın ışıkların altında Am G Am G Seni tutan birşeyler var korkuların yanında C G Am F Am G Am G |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03.Nisan.2009 Saat 12:57 |
Barış Manço - Gesi Bağları
Bm Em Gesi baglarinda dolaniyorum Em Bm Em Am Bm ) Yitirdim yarimi, aman araniyorum ) 2 Em Bir tek selamina güveniyorum Bm Em Am Bm Gel otur yanima, hallarimi söyleyim
Em Bm Em Am Bm Derdimden anlamaz, ben o yari neyleyim Em Gesi baglarinda üç top gülüm var Em Bm Em Am Bm ) Hey Allahtan korkmaz, sana bana ölüm var ) 2 Em Ölüm varsa bu dünyada zulüm var Bm Em Am Bm Atma garip anam, beni daglar ardina Em Bm Em Am Bm Kimseler yanmasin anam yansin derdime
Aşık Veysel - Kara Toprak G Dm AmDm Am Em
Benim sadık yarim kara topraktır. AmEmDm Am Em AmDm Am Em
Beyhude dolandım,boşa yoruldum Dm Am DmAm Em Am )
Benim sadık yarim kara topraktır. ) F G Am )x2
Kara topraktır!.. ) Am Em Am Em Nice güzellere bağlandım kaldım )x2 G Dm Am Dm Am Em
Ne bir vefa gördüm ne faydalandım Am Em Dm Am Em Am Dm AmEm
Hertürlü isteğimi topraktan aldım Dm Am DmAm Em Am )
Benim sadık yarim kara topraktır. ) F G Am )x2 Kara topraktır!.. ) Am Em Am Em Karnın yardım kazma kazma ile belinen )x2 G Dm AmDm AmEm
Yüzün yırttım tırnak ile elinen AmEm Dm Am Em Am Dm AmEm
Yine karşıladı beni deste gülinen Dm Am DmAm Em Am )
Benim sadık yarim kara topraktır. ) F G Am )x2 Kara topraktır!.. ) Am Em Am Em Her kim ki olursa bu sırra mazhar )x2 G Dm AmDm AmEm
Dünya’ya bırakır ölmez bir eser AmEm Dm Am Em Am Dm AmEm
Gün gelir Veyseli bağrına basar Dm Am DmAm Em Am )
Benim sadık yarim kara topraktır. ) F G Am )x2
Kara topraktır!.. |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Nisan.2009 Saat 08:41 |
Özdemir Erdoğan - Eski Dostlar Solo: D A D G D Em D A D D ) Unutulmuş birer birer ) G D ) Eski dostlar eski dostlar ) G D Em ) x2 Ne bir selam ne bir haber ) D A D ) Eski dostlar eski dostlar ) [Solo] D F#m G F#m ) Hayal meyal düşler gibi ) G D ) Uçup giden kuşlar gibi ) G D Em ) x2 Yosun tutan taşlar gibi ) D A D ) Eski dostlar eski dostlar ) [Solo] D Em D ) Unutulmuş isimlerde ) A G D ) Bilinmez ki nasıl nerde ) G D Em ) x2 Şimdi yalnız resimlerde ) D A D ) Eski dostlar eski dostlar )
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Nisan.2009 Saat 08:50 |
ŞEBNEM FERAH Şebnem Ferah Yağmurlar Em C D Sokaklar sakin geceler karabasan Em C D Ellerim titrer kim bu ben kim bu susan Em Ne soran var ne bilen sebebim yok C D Em C D Bana kıyan erkeğim sen gül vazgeçtim rüyalardan Am F Beni sevmezsen yağmurları sev Am G D Em Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Em C D Gidiyorum gözüm yaşlı Em C D Hatıran har yüreğime Em C D Sen sev yağmurları Em C D Yağmurlar yağsın üzerime Em C D Gidiyorum gözüm yaşlı Em C D Ah yine yol yol üstüne Em C D Sen sev yağmurları Em C D Em Yağmurlar yağsın yüzüme
Şebnem Ferah Fırtına F Am Niye bana hersey korku hersey tasa F Am Ne gece ne gündüz kaygisiz F Am Neden bütün yollar karanliga F Am Gecelerim uzun isiksiz E F E Ask yari yolda kaldi neyleyim F E Korkmuyorum ben buyum, böyleyim Am F Yarinlar kadar yakin içimde firtina Am F Bu dalgasiz deniz durgun aldatir inanma Am F Yaslanip gururumun kambur sirtina Am F Kendime ragmen durmam basar giderim F Am F Am Nereye gider yollar sir daglara denizler uçsuz bucaksiz F Am F Am Gözlerim arkadas uzaklara dalar gider ah faydasiz |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Nisan.2009 Saat 08:57 |
Leman Sam - Gün Ağarınca (sorma)
Am Em Bb Gün agarınca boynum bükülür Am Bb Dalarım uzaklara gönlüm sıkılır Dm C Bb Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim Am Em Sorma yangınlardayım, zaman zaman Dm C Bb Sorma utanırım, sorma söyleyemem Am Sorma nöbetlerdeyim, başım duman Am Em A ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaş G kor kor ateşler yanıyor içimde Dm Em aşkı beni kül ediyor F Em C Am Kor kor ateşler, yanıyor içimde Aşkın beni kül ediyor... Başlangıç: C-Am-C-Am Solo:C-B-G-Am-B-C-Dm-Em- C-B-G-Am-Am Düzenleyen bekir - 19.Haziran.2009 Saat 09:14 |
|
GÖKHAN
Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Nisan.2009 Saat 17:53 |
GİTARIM VARDI KARDEŞİM BOLUYA GÖTÜRDÜ ORADA KURSA GİDİYOR 2. GİTARI ALMAK LAZIM GİTARIN TADI ÇOK FARKLI .ÇOK UĞRAŞ GEREKTİRİYOR
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Nisan.2009 Saat 14:09 |
Soner Arıca - DENİZ GÖZLÜM Soner Arıca - BENİ BIRAKMA
Em Am F G Git hadi git ciğerim yanıyor F G F Em Son gece bu beni sevsen ne olur Em Am F G Kim saracak beni kim sevecek F G F Em Dur dokunma yüreğim acıyor Am G F Am Sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim Am G F Am Bana çok gördüğün aşkı sen ellere ver Am G F Am Terk edilişim ilk değil alışır gönlüm Am G F Em Sevilmeden sevmek var ya o daha beter }2 Am G } Hadi beni öldür beni unut } F G } Hadi beni göm yalnızlığa } 2 Am G } Hadi bana hepsi yalan de } F Em } Beni bırakma }
Soner Arıca - BU MU SEVDA
Am Olmadığın her yer gurbet G Gelmediğin evim zindan D Yatağım taştan soğuk Em Am Dayanamaz buna insan Am Tükenecek neyim kaldı G Uykularım çoktan bitti D Yetmiyor aklım çözmeye Em Am Bumu sevda dedikleri Am G Bumu sevda bu nasıl aşk ) D Em ) Bu hasret bana belkide tuzak ) Am G ) Ölümü bile göze aldım ) D Em ) Geliyorum sana çırıl çıplak ) Am G ) Benide al sen nerdeysen ) D Em ) Nefes almak bana sensiz yasak ) Am G ) Ölümü bile göze aldım ) D Em ) Geliyorum sana çırıl çıplak ) Am Utanırım söyleyemem G Yaşadığım yanlızlığı D Kelimeler yetmiyorki Em Am Bumu sevda dedikleri Paylaşırım yokluğunu G Gecenin sessizliğiyle D Yetmiyor yalnız hayaller Em Am Bumu sevda dedikleri... Soner Arıca - SEVİYORUM Em Am F G F Gidemem sana kolay gelir git demek gidemem Am G F G F G Yapamam unutamam seni yeni bir aşkla Em Am F G F Yalan olabilir derse dilim inanma Am G F Em Benim yerim senin yanın beni asla bırakma Am G F Seviyorum deli gibi seviyorum G F Em Gözlerinden yol aldım yürüyorum Am G F Yokluğuna alışmayı düşünemem G F Em Ölüm olur ayrılığın biliyorum |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 4567> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |