arayış |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hülya
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Alıntı Cevapla
Konu: arayış Gönderim Zamanı: 05.Ekim.2008 Saat 16:00 |
İsmini bile söylemeye çekinen ismi sorulunca arkalara kaçıp saklanmayı seçen bir kızım vardı; kendini ifade edebilmesi rahatça iletişim kurabilmesi için ona hitap edebilecek bir yer ararken '' İstanbul' a ve Beykoz'a yeni gelen biri olarak bir çok şeyden habersiz '' her gün otobüse binmek için beklediğim durağın yanında başımı çevirsem görebileceğim yeri okulda sohbet esnasında bir öğrenci velisinden duydum. Çıkışta kızımı aldığım gibi kayıt için nelerin gerektiğini öğrendim.İstenen şeyler çok değildi ama benim istediğim şeyi eşim isteyecek miydi acaba; ama karar vermiştim elimden geleni yapacaktım.Nitekim öyle de oldu, biraz zoraki birazda vazgeçerim ümidi ile gittik kayıt yaptırdık. Adını söylemeye çekinen o çocuğu sahnede sadece adını söylesin diye 1 saate yakın bir zaman sabırla bekleyen hocası ve arkadaşları olacağını düşünmemiştim anladım ki gerçekten doğru yerdeyim. Sorulduğunda adını söyleyemeyen o çocuğu şimdi susturamıyoruz..
Düzenleyen Tuğhan Akbaşak - 05.Ekim.2008 Saat 23:20 |
|
deryadeniz
Üye Kayıt Tarihi: 20.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 50 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Ekim.2008 Saat 16:59 |
gerçekten kızınız o konuda çok sanşlıymış sizin gibi bir anneye sahip olduğu için.kendini geliştirmek adına çok güzel bir adım atmış ne mutlu ona.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |