Çocuk Genç Oyuncu Adayları DÜŞÜNCELERİ (burası) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 16171819> |
Yazar | |
YcE_BoY
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15.Kasım.2008 Konum: SARIYER Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Kasım.2008 Saat 21:34 |
bugün güzel geçti ama neden se bana zaman kısageliyor ama olsun bugün artık oyunlarra
başladık oyüzden bugün birazda güzeldi
|
|
ne?ter
|
|
aleyna
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Kasım.2008 Saat 18:05 |
Hocam önce size teşekkür ederim. Bu cumarteside çok eğlendim. Birinci ders hareketsiz çalışmalar yaptık yani biz hareketsiz bir şekilde hareketlerden anlam kurmaya çalıştık bazılarımız yorum yaptı bazılarımız hareketlei canlandırdı. Tenefüse çıktık 2. Derste hareketli ama sessiz çalışmalar yaptık. dersin yarısında onu bitirip sesli sözlü aklımızdan konu oluşturup onu canlandırdık. 3. Ders en son ders sinan hoca bize kağıtlar verdi kağıtların üzerinde 4 tane şarkı vardı 2 tanesini toplu bir şekilde okuduk, söyledik bitti. Sonra normal şarkı açıp eğlendik fotoğraf çektik sonra malesef saat 5 olmuştu. Hiç farkına bile varmadık ama gitme zamanı gelmişti haftaya cumartesi görüşürüz.
|
|
gamze
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Kasım.2008 Saat 17:48 |
sahnemiz çok güzel dekoruyla ve görüşün itibariyle ... benim hoşuma giden en güzel oyun gülmeyi yutmaak herelde en çok gülen benim :) minik arkadaşlarımız dahil gülmüyor ama ben kendimi tutamadığım için güülüyorum ama kendime hakim olmayı öğrenmeliyim
ve bide şırıngalı sapık olayı var :D onda gerçekten çok korkmuştum içim hop etti
ve heykellll işte en çok sevdiğimde bu herkes farklı bir hareket yaparken bir anda şak sesiyle durup arkadaşlarımızın bizim ne yaptığımızı sölemesi hmm bide eğlenmekk dans etmekk işte bu mükemmelll
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Kasım.2008 Saat 17:39 |
|
|
gamze
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Kasım.2008 Saat 17:37 |
tiyatroda ve Sinan hocayla beraber olmak inanılmaz güzel bi duygu keşke hergün olsada gitsem diyorum ... çok güzel vakit geçiriyoruz,eğleniyoruz,gülüyoruz :D hemde çok gülüyoruzzamanın nasıl geçtiği hakkında cumartesi günleri 1 den 5 e kadar ama sanki 1 dakikaymış gibi gelip geçercesine yaşıyorum ....
SİNAN HOCAM size her daim teşekkür borçluyum çünkü sizin yerinizde şuan bir başkası olsaydı ben tiyatroya gelemiycektm iyiki varsınızz
|
|
Yeda
Moderatör Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Kasım.2008 Saat 14:25 |
13 Kasım Perşembe.Dün yine hocamızın anlattığı belki birçoğumuzun yeni duyduğu kavramları bilgi haline dönüştürüp beynimizdeki çekmecelere kalıcı olarak yerleştirdik.Tiyatro seyircisini kategorilendirip,oyunucunun rolüne kendinden birşeyler katıp katmaması üstüne fikir alışverişinde bulunduk.Dersin ikinci kısmında bunu hareketli hale getirdik.Her perşembe olduğu gibi yine beyin fırtınası oluşturduk hocam ve arkadaşlarla:)Cumartesi'yi sabırsızlıkla bekliyorum görüşmek üzere:)
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Kasım.2008 Saat 14:04 |
Merhaba Umut..Teşekkür ederim...Fazladan yol gitmene üzüldüm..desem yalan olur.O fazladan yol hayatına kocaman bir çizik atarak bu günkü yaşadıklarını unutulmaz kılacak..ortalama bir seyirciymişim ayırdına vardığın anda ortalama seyircilikten çıkmış olursun..Dikkatli bilgili yorumlayan seyirciler yolunda ilk ve hızlı adımlarına başlamış olursun..sorduğum soru..pardon yaşınla hiç bir ilgisi yok yani asla fazla göstermiyorsun ama bazen baltayı taşa vurmamak için bilgi istemek daha iyi oluyor..Yani sana bekarsın değil mi diye lafa başladığımda ..yooo ben evliyim cevabı alısam güç durumda kalıyorum..mesel o dur..Sağlıklı ve mutlu yaşa ..Kendine bir şey katabilmek için yine kendine bu denli saygılı davranman hayatında yaptığın önemli işlerin başında gelir..kutluyorum..sevgilerimle..
|
|
eceb
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Kasım.2008 Saat 10:35 |
Teşekkür ederim.Hediyenizi çok merak ediyorum
|
|
ECE BIÇAK
|
|
terapist
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13.Kasım.2008 Saat 15:50 |
Aleyna şekerim Cumartesi günü sana da minicik bir armağanım olacak..seni çok öpüyorum..Sinan hocan
|
|
aleyna
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13.Kasım.2008 Saat 15:24 |
cumartesi günlerim çok zewkli oluyor bir sürü zewkli oyun oynuyoruz örneğin perdeleme yapıyoruz konu hayal ediyoruz v.b ve bunun gibi çok şey cumartesi gününü iple çekiyorum |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 16171819> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |