Çocuk Genç Oyuncu Adayları DÜŞÜNCELERİ (burası) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 171819 |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Kasım.2008 Saat 11:55 |
Ececim Merhaba..
İlk Cevap veren sen olduğun için minik birde armağanım olacak cumartesi günü..ayrıca senden yerlerin soğuk olduğunu öğrendim.Gerçi ben kendim yatıp kontrol etmiştim ama tahta oluncada zarar vermez diye düşündüm..Oraya hemen bir çöüm bulacağım..Anlattıkların çok hoşuma gitti..Eğlenmene ve faydalanmana çok memnun oldumCumartesi görüşmek üzere çok öpüyorum
|
|
eceb
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Kasım.2008 Saat 11:31 |
Cumartesi tiyatroya gideceğim gün gelmişdi , annemle beraber gittik.Eda ablam beni görünce ''Ececim sen ne tatsısın ya prenses gibisin'' dedi ,annemin elinden aldı ,yanaklarımı sevdi , elimi tuttu ,salona götürdü beni.İçeriye girdiğimiz zaman Eda ablamla biraz sohbet ettik.Sadece ben biraz utanıyordum .Sonra öğretmenimiz Sinan Bey içeriye geldi ''çoçuklar'' diye seslendi .Bana '' oturduğumuz yerde gezmeye gidebilirmisiniz? ''dedi .Sonra bi ablayı kaldırdı ona sordu önce biraz çekindi abla ve bişey söyleyemedi daha sonra öğretmenimiz ''evet oturduğumuz yerde bi yerlere gidebiliriz ''dedi. Sonra ''gözlerinizi kapatın hiç açmayın ''dedi kapattık gözlerimizi ,herkes bişey yapmış gibi davrandı .Öğretmenimiz Mustafa' ya sanki biyere gitmiş gibi davrandı ''Mustafa şoförün kulaklarına fıstık sokma'' dedi herkes gülmekden ölüyordu ,çok komikdi . 2. ve 3.dersde de oyun oynadık herkes aynı anda bi hareket yaptı hoca el şaklatınca herkes duruyordu ,sonra ağır ağır yapmaya başladık bu hareketi , el şaklatınca durduk. Dilara ' nın yaptığı hareket çok güzeldi .Dilara başını eğdi ,üzgün bir insanı anlatıyordu çok beğendim .Sonra mola oldu hiç kimse yoktu Dilara bakkala gitmişdi kimse olmadığı için bende bi köşede durdum.Mola saati bitince herkes geldi, içeriye girdik.Önce büyük ablalar , abiler çıktı sahneye çıktılar öğretmenimiz onlara ''gözlerini kapatın ''dedi .Öğretmenimiz tahtanın oraya vuruyordu eliyle1 , 2 , 3 , 4 , 5 ,...kişi sayısı kadar vurdu sonra abiler ve ablalar yere yattılar , tekrar gözlerini kapattılar .Önce 1. elini kaldıyor 2.farkedince o da elini kaldırıyordu sırayla devam ediyordu.Ablalar başaramadı bu hareketi .Aynı hareketleri bize yaptırdı ,biz başardık alkışladılar bizi . Ayrıca yer çok soğukdu ama çok güzeldi ,beğendim.Herkesi sahneye çıkarttı önce birisi bi hareket yaptı ,arkasından bütün sınıf sırayla ona uygun başka hareket yaptı büyük ablalar bi hareket gösterdiler , biz o hareketi devam ettirdik mesela; ayağıma bişey yapışmış bende onu yere atmışım ,başka yollarla diğer kişilerde o yapışkanı yere atmışlar . Bu hareketi herkes yapamamışdı çünkü vakit yetmemişti ve gitme vakti gelmişti .Öğretmenimiz hepimize ''iyi akşamlar'' dedi herkes evlerine gitmek üzere dağıldı .Çok güzel bir gündü en çok 1.dersi sevdim .Çünkü çok komikdi ,çok eğlendim ve aklıma geldikce hala gülüyorum .
|
|
ECE BIÇAK
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Kasım.2008 Saat 09:02 |
Çocuklar..Lütfen çalışmalarda gördüklerinizi,yaşadıklarınızı detaylı olarak bu bölüme aktarınız..
Söylediklerimi ilk kim yapacak merak ediyorum..
Sinan Akbaşak
Düzenleyen Terapist - 22.Kasım.2008 Saat 10:11 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 171819 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |