9 Mayıs Anneler Günü Kutlaması |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
smt-gnr
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 143 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Mayıs.2009 Saat 21:31 |
yazıları okudum. fotoğraflara baktım! :D
insan yürümek için bile özel bir çabaharçamak zorunda ;) puhehe Düzenleyen smt-gnr - 04.Mayıs.2009 Saat 22:55 |
|
@@@@ baleva @@@@
+smt-gnr+ |
|
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Mayıs.2009 Saat 16:10 |
Okudum..
|
|
Ebru
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19.Ekim.2008 Konum: Tiyatro Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Mayıs.2009 Saat 14:55 |
Okudum
|
|
Ebru Öztürkkk
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Mayıs.2009 Saat 14:24 |
okudum
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Mayıs.2009 Saat 07:29 |
Sevgili çocuklar
Tiyatroterapinin çok özel günlerinden biri de Anneler günü kutlamasıdır.Günlerimizin çok yoğun geçmesi bu konuyu detaylı konuşmamızı engelledi,ancak buradan haberleşmeli ve biribirimizi haberdar etmeliyiz.
- Saat 13 00 de biraraya gelmeliyiz...
- Annelerimizi 13 30 da içeri almalıyız..
- Annemizi muhakkak gelmeye ikna etmeliyiz..Yanında anne kadar sevdiğimiz yakınlarımız da davet edilebilir.,Ayrıca kardeşlerinizi de yanınıza alabilir kutlamayı birlikte yapabilirsiniz.
- Babaların katılımında sakınca yoktur,ancak babalar günü yaz tatiline geldiğinden yapılamayan kutlama için küskünlük çıkarmamaları gerekmektedir.
- Elimizde annemize vermek üzere hazırladığımız çiçeğimiz olmalıdır.Bahçeden toplanmış, bir tane yada on tane veya satın alınmış olması önemli değildir.
- Bu özel ve güzel günü annelerimiz için güzelleştirebilmek hepimizin çabalarıyla olacağından bu mesajı .."okudum" şu arkadaşıma da ilettim,şeklinde yanıtlayarak katılımın tam olması için gerekli çabayı göstermenizi rica ederim. Düzenleyen terapist - 04.Mayıs.2009 Saat 11:13 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |