öylesine söylemekten ötesi değil.... |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13.Temmuz.2009 Saat 16:52 |
21 Haziran'dan itibaren günler kısalmaya başlıyor ya,ben bu duruma çok üzülüyorum.Ne güzel uzamıştın işte,neden bir daha kısalıyorsun ki ...
|
|
oğuzhan
Üye Kayıt Tarihi: 30.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Haziran.2009 Saat 19:23 |
kelebeğin ömrü 24 saat kelebekleri nolur bizler öldürmeyelim ..............
|
|
oğuzhan
|
|
smt-gnr
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 143 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Haziran.2009 Saat 23:38 |
Dünyada sıkışıp kalmaktan korkmadı tek yer insanın evidir ...
çoçukça davranmaktan çekinmediği....
Davranışlarında hiç bir yapaylık olmadığı sadece kendi olduğu yer evidir ....
Dünya bizim neyimiz....?
Bağzen bu soruyu kendime soruyorum ... dünya bizim ne yi miz ?
kendiniz kendinize sorduğunuz soruları yanıtlayamadığınız anlar olmuştur belki ama bir tane fazla olsa bir şey olmaz sanırım bu soruyu kendinize sorunuz lütfen insanlar sadece evlerinde kendileri ise dünya insanın nesi evi değil mi ? EVET dünya insanın avi dediğinizi duyyar gibiyim ama o zaman neden bu yapaaylık neden bu kendin olmamazlık neden bu gariplikler insanların birbirine yabancılığı ön yargıları , duyarsızlığı . tepkisizliği.....
Bazen eski türk filimlerinde şu çümleyi duyarız bağzen demek yanlış oldu genelde duyduğumuz cümle "insanlık namına yaptım" dır insanlık demekki yardımcı olmayı gözetmeyi saygı sınırlarında durulması gerektiğini bilmeyi gerektirirken biz tam tersi gereklilikleri kabullenmemiz neyin nesi ?
Yoksa biz insan mı değiliz ?
Yada bir maskemiz varda evdeyken çıkartıp kendimiz olduğumuz dışarı çıkarken taktığımız kendimiz olmaktan indan olmaktan vaz geçtiğimiz bir maskemiz mi var ...???
yoksa bu sorulara cevap vermekten cevap bulmaktan mı korkuyoruzda gözlerimizde gerçekleri göremeyecek kadar buyuk bir perdemi vaar ..... dünya bizim neyimiz biz neyiz...?
küçücük bir cümle çoğu zaman izlerken duyduğumuzda güldüğümüz bir cümle ...
"insanlık namına yaptım "
PEKİ İNSAN ??
SİZCE DÜNYA EVİMİZ Mİ ? PEKİ YA İNSANLIK
???????????????????????
|
|
@@@@ baleva @@@@
+smt-gnr+ |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |