Tiyatroya dair"BİR DERS" |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 10> |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Eylül.2011 Saat 12:19 |
haydi yine yeni yeniden ...
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Ekim.2009 Saat 08:17 |
8 Ekim 2009 çalışmamız. Bugün çalışmamız, yeni sezonda neler yapacağımıza karar vermek, çözüm üretmekle geçti diyebilirim. yeni gelen arkadaşlarımızın bize çok şey katacağına eminim. Bizim de onlara.
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Haziran.2009 Saat 17:37 |
Çalışmalarımız devam etmekte fakat ben işimden dolayı düzenli olarak yazamıyorum. BİZDE BÖYLE adlı oyunumuzun çalışmarını, prova aşamalarını, oynayışımızı fotoğraflardan Hocamız sayesinde görebilirsiniz. Çok iyi bir arkadaşlığımız var. Bunun başarısını alıyoruz zaten. Herkese selamlar, Teşekkürler...
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Mayıs.2009 Saat 08:39 |
21 Mayıs 2009 çalışmamız. Bugün çalışmamız hızlı başladı diyebilirim. Önümüzde bir hafta var ve biz bu oyunu çıkaracağız. Çalışmalarımız elimizdeki oyunların provalarını alarak ve Hocamızın şekillendirmeleriyle çok çok güzel bir hal alıyor. Bu çalışmamızda yeni şeylerde öğrendik. Hocamızın ne kadar uğraştığını ve bu işin ne kadar zor olduğunu gördük. Sonuç: çok güzel bir oyun bizi ve bizi izlemeye gelenleri bekliyor olacak.
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Mayıs.2009 Saat 14:17 |
14 Mayıs 2009 tarihli çalışmamız. Çalışmamız çok eğlenceli başladı. Hocamız yeni bir fikir ile gelmişti ve çok hoş bir fikirdi. Bu arada Yeda söyleyeceği şarkı için org ile prova yaptı. Bizde oynayacağımız oyunların provalarını aldık. Hocamızın yönlendirmeleri sayesinde bambaşka bir oyun çıktı karşımıza. Son olarak Yeda şarkısını söylerken bir tatsızlık oldu ve çalışmamız bitti. Pazartesi Çalışmalarımıza tekrar devam edeceğiz ve bu sefer çok başka olacak eminim. Hocam Herşey için tekrar çok sağolun. Allah sizi başımızdan eksik etmesin.
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 13.Mayıs.2009 Saat 17:34 |
12 Mayıs 2009 çalışmamız. Çalışmamız ayrıntıları ve bağlantıları yapan Hocamız sayesinde çok keyifli geçiyor. Hepimiz canlanıp, kendimize geldik diyebilirim. Çalışmalarımız 90 km hızla ve emniyet kemeri takılı gidiyor. Herkesin neşesi yerinde.
|
|
GÖKHAN
Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Mayıs.2009 Saat 19:03 |
-7 MAYIS 2009- Bilmiyorum neden son günlerdeki neşesizlik.Ben hastayım diye galiba. ya da hastalıktan öyle hissediyorum.Hocam dediğiniz gibi 2 askerin bile teki komutan olarak ona komut vermezse hiçbirşeyi halledemezler.Neşemiz yerine gelirse alkışların susmayacağından şüphem yok bu güzel oyunlarla.
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Mayıs.2009 Saat 17:39 |
7 Mayıs 2009 Çalışmamız. Bugün yine erken gelenlerden biriydim. Samet ve Eda çalışmaya başlamışlardı bile. Ben de onları izleyip, arkadaşlarımın gelmesini bekledim. Sonra gelen arkadaşlarımızla yapacağımız oyunlara çalıştık. Çalışma günlerine ekleme yaparak, daha fazla çalışma konusunda hepimiz hem fikir olduk. hadi hayırlısı...
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Mayıs.2009 Saat 17:33 |
5 Mayıs 2009 çalışmamız. Bugün herkesten önce gelen ben, herkesten sonra gelen olmuştum. Arkadaşlarım çalışmalarımız hakkında fikir alış verişi yapıyorlardı. Çalışmamız hangi oyunları oynayacağımız konusunda konuşarak başladı. Çalışma tarihlerini belirledik ve tüm hızımızla oyunlarımızı seyircilerle buluşturmak için çabalamaya başladık.
Düzenleyen bekir - 08.Mayıs.2009 Saat 17:35 |
|
smt-gnr
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 143 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Nisan.2009 Saat 18:46 |
bir şansım olsaydı eğer hayattta zamanı geriçevirebilmem için; 28 nisana geri çeverir o güzel çalışmaya katılmak isterdim :( ... ama şuan sadece kıskanmak ve dövünmekle yetinmek zorundayım ... çook sevindim sizin adınıza :) :( :D
|
|
@@@@ baleva @@@@
+smt-gnr+ |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 10> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |