Klasik gitar için şarkılar |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 7> |
Yazar | |
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 19:09 |
Ayla Dikmen - Anlamazdın
Am Dm
Sevilirken bilmedin mi? E Am Ben söylerken gülmedin mi? F B E Am Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Am Dm Am Dm E Am Dm |
|
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 18:55 |
Aslı Güngör - Son Öpücük
Dm Bb
Bu sana veda ederken son bakış,son gülücük, C Am(7) Bu sana kalbimden kopan son öpücük Bb Gm7 Bb Sana yıllar yılı büyüttüğüm aşk Gm7 C Bb Am Ne yazık ellerinde artık küçücük
Em(Am)- F- Gm(7)- Bb
Dm Bb
|
|
hazal_c
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 17:48 |
Cem Özkan - Ağlamak
C G Am G
Gözlerinden akmasa kalbinden akacak C G Am G Dışarıya vurmasa içinde kanayacak C G D
|
|
hazal_c
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 17:41 |
Cem Özkan - Kim Demiş Ki
İntro-C-G-Am-Em-C-G-D-G
G C C G
G C C G Nakarat |
|
hazal_c
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 17:38 |
Özgür Kurum - Gidemem Ben Am C
F G |
|
hazal_c
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 17:36 |
Özgür Kurum - Sebebi Sihri
Bm A
Küçüktüm büyüdüm en sonunda Bm A G A
Bm A Bm A G A
G A Fm# A Fm# Bm G A Fm# A Fm# Bm
Em A Fm# Bm Em A Fm# Bm Em A Fm# Bm Em A Fm# Bm |
|
hazal_c
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 17:35 |
Badem - Sensiz Kalacak Bu Şehir
Am-G-F-G x2
Em D C D Em D C
|
|
hazal_c
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 17:33 |
Yüksek Sadakat - Aşk Durdukça
Em Am D
Dünya döner bir gün daha Em Am D Yeryüzünde aşk durdukça Em Am D G Gece erken inse bile korkma Em Am D O hep seninle kaldıkça Em Am D Em Am D G D Em C |
|
hazal_c
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 17:32 |
Seksendört - Son Mektup
Em
Bırakmaz yakamı hiç bir aşk Em D Sonunda ne oldu bize bak C Ayrılmak için çok erken Am D C Bm D Yarım kalacak sevdalar Em Em Em
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 09:05 |
Feridun Düzağaç - F.D.
Am G
onuncu ayın onuncu günü saat onbuçukta yanmış mumum F Dm Em otuzbeş yıl olmuş ihtiyar bir çocuktur güzel ruhum Am G okul asıp oyuna kaçar bıraksam hala F Dm ama çok düştü, incindi, yoruldu; dinlenmeli kalbim Em doğrusu G Em F sen doğum günü hediyem misin diyelim ki hoşgeldin G Em peki beni çok sevecek misin D Am C yoksa sen de her düş gibi çabucak kırılıp dökülür müsün Em gözlerimden Am G gel tanışalım önce ben kısaca F.D. F Em ama sen bana uzun uzun seni seviyorum de Am G ah ne az duydum, ne kadar az söyledim F Em işte bu yüzden hiç durmadan seni seviyorum de Am G şair çok iyimsermiş yolun yarısına mı geldik F Dm e radyasyon neslindeyim biraz erken tükendim Em hepimiz gibi G Em F bir yer bul otur önce ama yaralarıma dikkat et G Em D gülüşlerim vardır elbet önce gözyaşlarımı silmen Am gerekecek C Em budur, zordur sevmek Am G gel tanışalım önce ben kısaca F.D. F Em ama sen bana uzun uzun seni seviyorum de Am G ah ne az duydum, ne kadar az söyledim F Em işte bu yüzden hiç durmadan seni seviyorum de |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |