Klasik gitar için şarkılar |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 7> |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 15:30 |
Dilberim - Çelik
Em Am Sar beni ben sana kendimi feda etmisim sev beni G Dm Bu cani ugruna heba etmisim sevgilim herseyim F Em Gönlüme taht kuran dilberim ( C Dm G F Am ( Sevdalar aska doymak için vuslatlar sana kanmak için
( ( Am G F G ) ( Denedim gitmiyor dertlerim bitmiyor bu sizi dinmiyor ) ( Am G F E ) 2 ( Ne doyarim ne kanarim ben sana dilberim ) Em Am Vur beni o gözler o kaslar ne ise yarar yor beni G Dm Feryatlar figanlar beni oyalar sevgilim herseyim F Em Gönlüme taht kuran dilberim ritim : Aayay
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 15:27 |
Arnavut Kaldırımı - Demet
Em F Giden sevgilinin ardından Am Em F Ağlayamam ben böyle yas tutamam G F G F Her sözde her gözde şefkat aramam G F Em Kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa Em F Dün seni gördüm rüyamda Am Em F Arnavut kaldırımlı boş sokakta G F G F Ah bir dili olsa da bir konuşsa G F Am Anlatırdı masumca seni bana Em F Öpsem bebek gözlerinden çok ağlatırlar Em F Sarsam seni kollarımdan bir gün alırlar Em F Sevsem seni doyasıya yıpratırlar Am G F G Em Bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi ey kader F G Am G F Böyle mi olmalı solmalı sevgiler ritim : vals = Ayy
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 15:21 |
Can bedenden çıkmayınca - Barış Manço
Am Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Dm Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Am Sen üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Dm Am Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Dm C ) Unutma ki dünya fani veren allah alır canı ) Bb Dm ) A Ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayınca ) TEKRAR A Am Kurumuş bir çiçek buldum mektupların arasında Dm Bir tek onu saklıyorum onu da çok görme bana Am Aşkların en güzelini ya?amıştık yıllarca Dm Bütün hüzünlü şarkılar hatırlatır seni bana Am Kırıldı kanadım kolum ne yerim var ne yurdum Dm Gurbet ele düştü yolum yuvasız kuşlar misali Am Selvi boylum senin için katlanırım bu yazgıya Dm Am Böyle yazmışsa yaradan kara toprak yeter bana Düzenleyen bekir - 09.Şubat.2009 Saat 15:23 |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 15:17 |
Uzun İnce Bir Yoldayım - Aşık Veysel
Em D Em D-Em Uzun ince bir yoldayım Em D Em D-Em Gidiyorum gündüz gece D Em Am Bilmiyorum ne haldeyim, gidiyorum gündüz gece Em D Em Gündüz gece, gündüz gece vay Em D Em D-Em Dünyaya geldiğim anda Em D Em D-Em Yürüdüm hayli zamanda D Em Am İki kapılı bir handa, yürüyorum gündüz gece Em D Em Gündüz gece, gündüz gece vay |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 15:13 |
Bu Ask Fazla Sana - Şebnem Ferah ritim : A*yy* |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 14:23 |
Çember - Yeni Türkü ritim : Aayay
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Ocak.2009 Saat 09:08 |
HAPPY BİRTHDAY TO YOU - Notaları sol - sol - la - sol |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Ocak.2009 Saat 09:02 |
PİNHANİ - HELE Bİ GEL - TAB E--8-7-5-5--4-5--4-5-7-8-7-6-5-0- B-------------------------------- G-------------------------------- D-------------------------------- A-------------------------------- E-------------------------------- E--8-7-5-5--4-5--4-5-7-8-7-5-5--- B-------------------------------- G-------------------------------- D-------------------------------- A-------------------------------- E-------------------------------- Düzenleyen bekir - 31.Ocak.2009 Saat 09:03 |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Ocak.2009 Saat 08:58 |
OĞUZHAN KOÇ - GÜL Kİ - AKORLARI
C G
Bu sabah yerini kimler almış F G İyi düşündüm kalktığımda Am G Hiçbiri seni hiçbiri beni F G Hiçbiri bizi anlamamış C G Bu sabah telefonu hiç açmadım F G Çaldı durdu aldırmadım Am G Hiçbişey seni seni düşünmemi F G C Engellemez ben anladım bu sabah C G Gülki sevgilim gülki gözlerin F G Solmasın sakın aşk çiçeğim Am G Gel biraz bana gel biraz daha F G Arşa çıksın namelerim C G Bu sabah adını boş kağıtlara F G Yazdım astım duvarlara Am G Ben bir tek seni eski günleri F G İstedim canım anlasana C G Bu sabah yatağın boş kısmını F G Resimlerinle süsledim Am G Gördün halimi anla derdimi F G C Ne olur dön çok özledim bu sabah |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Ocak.2009 Saat 08:55 |
Oğuzhan Koç - Giden Günlerim Oldu - akorları Am |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |