Tiyatro yaşamın aynasıdır... Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası >2 - ÇALIŞMALARIMIZDAN >TOYAT Tiyatro Oyun Atölyesi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTiyatroya dair"BİR DERS"

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 45678 10>
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Misafir Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03.Mart.2009 Saat 17:27
02/03/2009 Çalışmamız. Bugün Yine tiyatroya ilk gelen bendim. Sonra teker teker gelmeye devam etti arkadaşlarım. Çalışmamıza Trafik Terörü adlı oyunla başladık. Bir arkadaşımız gelmediği için, onun yerine ben geçtim. Çok keyifli ve güzeldi. Hocam yine boncukları bize verip, Tesbihi bizim yapmamızı söyledi. 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde neler yapacağımızı konuştuk. Samet şiir seçme konusunda zorlandı. Ben ve Yeda, Ev Hali ( YAZAR : Kemal Oruç,) adlı bir oyunu sergilemek istediğimizi söyleyerek sahneye çıktık. Arkadaşlarımız çok beğendi. Hocamızda dahil. Samet getirdiği foroğraf makinesi ile her fırsatta çalışmamızdan görüntüler aldı. Çalışmamızın bitiminde Son bir kez de Dışarıda Hocamızla beraber fotoğraf çektirdik. Bu konuda bayağı uğraştı diyebilirim fotoğraf makinesiLOLLOL. Hocamızı Sağ Sağlim Tekrar aramızda görmek üzere Uğurladık.
Yukarı Dön
Misafir Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27.Şubat.2009 Saat 08:57
26/02/2009 çalışmamıza ilk ben gelmiştim. Sonra Hocam ve Yeda. Arkasından bütün herkes. Bazı eksiklerimiz vardı tabi.Öncelikle Hocamızı aramızda görmek, bizi çok sevindirdi. Trafik terörü oyunu hakkında biraz çalışma yaptık. Hocamız bize neler yaparsak daha uygun, daha güzel olacağı hakkında fikirlerini sundu. Bizde uygulamaya geçtik ve ortaya göze hoş görünen ve seyir keyfi daha yüksek birşey çıkmaya başladı. Sonra Kolbastı hocamız ile öğrendiğimiz figürleri sahnede, Hocamız karşısında sergiledik. Aradan sonra arkadaşlarımız Telefon Muhabbeti adlı oyunu sergilediler. Sonra 27 Mart için yapacaklarımız hakkında biraz konuştuk. Fikir alışverişi yaptık. Hep beraber sahneye çıkıp, çalışmamıza orada devam ettik. Samet bize birkaç şiir okudu. Bizde ondan rol çalmamaya çalıştık. Hocamız bir fıkra anlattı sonraBig%20smile.Çok güldük. Zaman çoktan dolmuş ve biz nasıl geçtiğini anlamamıştık. Gitmek üzere vedalaşırken, bir fıkra anlatma organizesi olmuştuk sanki, önce ben, samet, adem abi, derken bir anda Hocamız müdahele ederek " hadi artık gidelim" demeseydi, eminim orada sabaha kadar kalıp, birbirimizle muhabbet edip, çalışmamıza devam ederdik. Birbirimizi çok seviyoruz. Bundan eminim. Hep böyle kalmamız dileğiyle. Bu haftalık bu kadar. 
Yukarı Dön
terapist Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1803
  Alıntı terapist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Şubat.2009 Saat 22:34
teşekkürler Gökhan..
Yukarı Dön
GÖKHAN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 56
  Alıntı GÖKHAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25.Şubat.2009 Saat 22:25

hocam çok geçmiş olsun sağlıklı nice günler diliyorum izin dolayısıyla yeni duydum affınıza sığınıyorum size moral veren seslerin içinde olmak isterdim.geçen hafta kolbastıya katılamadığım için umut 4 hareketi gösterdi bana 3 saat kadar evde çalıştık ter içinde kaldık amaçok güzel bi oyun hem oynaması hemde seyretmesi çok güzel perşembe günü görüşmek üzre hocam

Yukarı Dön
hazal_c Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 127
  Alıntı hazal_c Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22.Şubat.2009 Saat 01:28
Hocam çok çok çokkkk geçmiş olsun, sizi çok seviyoruz ve perşembeyi iple çekiyoruz SmileSmileSmile

bu hafta derse geç kaldık, gecikmeli katıldığım için bizden önce ne yapıldığını bilmiyorum ama geldiğimizde grubumuzun en sessizleri caner ve milan doğaçlama yapıyorlardı onları seslerini duymak ilginç bir değişiklik oldu artık onlarda hep çıkmak isteyeceklerdir herhalde Wink daha sonra kolbastı hocamız bizi çalıştırdı kan ter içinde kaldık ama şaka maka 3 figür öğreniverdik ona da burdan tekrar teşekkür ediyoruz karşılıksız iyiliği için...Clap  dersimizin sonunda istemeyerek ayrıldık (yalnız öyle yorulmuşum ki deliksiz uyudum Big%20smile )
Yukarı Dön
Misafir Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
  Alıntı Misafir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Şubat.2009 Saat 17:42
19 Şubat 2009 çalışamız. Bugün Tiyatroya geldiğimde oldukça yorgundum. Tabi bu tiyatroya gelene kadardı. Hocamız bu hafta da aramızda değildi. Bizde bize düşeni yapıp, çalışmamıza başladık. Önce Trafik Terörü adlı oyunu bir gözden geçirdik. Sonra bir tirad, bir oyun daha ve bir tirad daha. Aramızı geç verdik çünkü kolbastıyı öğretecek hocamız gelmişti ve biraz da kolbastı çalıştık. Ara sonrası biraz doğaçlama yaptık. Bir tirad daha okundu. Zaman çok çabuk geçti. Hatta gitmek istemiyordu kimse ama evlerimize ulaşım zor olduğundan vedalaşıp, görüşmek üzere ayrıldık. Bu arada bugün hocamızın hastaneden çıkışını forum sayfamızda görmem ayrıca mutlu etti beni. Tekrar geçmiş olsun Hocam. Allah bir daha göstermesin.Clap  
Yukarı Dön
appa98 Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 17
  Alıntı appa98 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Şubat.2009 Saat 10:36
Hocam tekrar geçmiş olsun. Hastaneden çıktığınıza sevindim umarım tamamen iyileşmişsinizdir. Perşembe günü görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın. 
Yukarı Dön
terapist Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 1803
  Alıntı terapist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20.Şubat.2009 Saat 09:58
Geldim...İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.. umarım perşembe birlikte olabiliriz..
 ve yokluğumda  aynı ilgi ve ciddiyeti gösterdiğiniz için ayrıca teşekkürler..
hepinize sevgiler Smile
Yukarı Dön
ilturukku Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 16
  Alıntı ilturukku Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15.Şubat.2009 Saat 19:23
hocam....geçmiş olsun...acil şifalar diliyorum.en kısa zamanda beraber olmak ümidiyle....
perşembe günü hemen telefonlara sarıldık rahatsızlığınızı öğrenince ama ceyda hanım ilkez dinlenma fırsatı bulduğunuzu söyleyince..arayamadık.tiyatro çalışmalarını merak etmeyin herkes sanki siz aramızdaymışsınız gibi ciddiyetle çalışıyor....tekrar geçmiş olsun...en kısa zamanda birlikte olmak umuduyla....
HAYATI ERTELEMEYİN....TEKRARI YOK...
Yukarı Dön
hazal_c Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 127
  Alıntı hazal_c Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13.Şubat.2009 Saat 22:01

evett bekir ve umut abilerimin de dedikleri gibi hocamız hasta olduğu için hepimiz üzgündük bu hafta Cry ancak şu ana kadar en çok hocamızın istediği gibi olan çalışmamızdı ki bu konuda hepimiz hem fikiriz. bu hafta sahneye çıkmayan kimse kalmadı eksik arkadaşlarımız vardı ancak haftaya da bu tempomuz devam edecek ve tam kadro tam gaz 27 mart için yine çokkkkk güzel bir program oluşturacağız hep birlikte. Bu hafta bence çok eğlenceli geçti. keşke hocamız da olsaydı. Hocam, çok çok çok geçmiş olsun dört gözle sizin iyileşmenizi bekliyoruz...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 45678 10>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,121 Saniyede Yüklendi.