27 Mart 2009 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sıla
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla
Konu: 27 Mart 2009 Gönderim Zamanı: 06.Mayıs.2009 Saat 15:27 |
resimlere baktım ve o günü tekrar yaşadım ..fotoğrafları çekenlerin eline sağlık.harika bir gündü...
|
|
ss
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Mayıs.2009 Saat 12:10 |
Arkadaşlar yanlışlıkla silinen 27 mart fotoğraflarımızı yeniden yüklüyorum.. |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28.Mart.2009 Saat 08:55 |
Evet. BUGÜN 27 Mart 2009 Dünya Tiyatrolar Günü. Geldik Bir başarı öyküsünün anlatımına. Ben Tiyatroya 18:45 civarında gelebildim. Hep beraber yemek yenmiş ve ben geldiğimde benim payımda ayrılmıştı. Teknik işlerle uğraşmaya koyulduk elimizden geldiğince. Son kontrollerimizi yapıyorduk oyunumuz başlamadan. Hocamız gelen misafirlerimiz karşılıyor, Herkeste gülücükler açıyordu. Gösterimizi HOCAMIZIN konuşmasının ardından sunmaya başladık.Sayın Muhsin YAZICIOĞLU'nun vefatı hepimizi çok üzdü. Tabi Belli bir ses düzeyinde oldu gösterimiz. Önce Hain Menekşe ile ( Meral-Milan ) çıktı sahneye. Sonra Memed Şiiri ( Samet ve fonda Semih kemençe ile ). Samet şiirini bitirince Semih'te Bu hüzünlü şiirin ardından neşelenmek için bir parça çaldı kemençe ile. Bunu duyan Yeda durur mu?. Hemen " Çok güzel çalıyorsun Semih. Bende bir türkü söyleyebilir miyim " deyince çok güzel bir yorumlama ile Yeda'yı dinledik. Trafik Terörü'nündü sıra. ( Atalay, Oğuzhan, Umut, Gökhan, Eren, Kemal ) Bu skeçte de çok eğlendik. Şoförü,piskopatı,dolmuşcusu,taksicisi,kabzımalı, kasabı, raporatörü herşey vardı bu skeçte. A oda ne SIDIKA bizi ziyarete gelmiş. Tabi ki abisyle tartışmaya devam ediyor. ( Oğuzhan-Hazal ) Bitiminde Güzem'in çok güzel bir Keman dinletisini dinledik. Ardından Leylek ( Adem ) bize Leylekleri anlattı bir Huşuu İçinde . Evet Eğlencemiz tüm hızıyla devam diyor. Şimdi sıra ÇOGET gurubunun büyüklerinin dansı var. Tango ile başlıyorlar. Oda nesi, Ortanca kardeşlerimiz müziği kesiyor ve " siz buna dans mı diyorsunuz, bir de bizi görün " deyince onları da Aralarına Mert'i zorla alarak yaptıkları dansı seyrederken bir den HOCAMIZ oradan " Bir de Küçükleri görün deyince Sahnede birden Bütün herkes onlara alkış tutmaya başladı. Bu anı görmeliydiniz. Ara Vaktimiz gelmiş ve 10 Dakika ara vermiştik. Hazırlıklarımız gözden geçirip ikinci perdeye geçtik. ( Bu arada bugün Perdemizi hiç kapatmadık. ) Piyanistimiz ( Dilay ) ile Çok çok güzel müzikler dinledik. ( Godfather bile vardı. Bunu Gören İmge Hemen bir Piraye Nâzım Hikmet'in Ben Senden Önce Ölmek İsterim Şiirini okudu. Ardından Televizyon bana kaldı. Ev Hali ( Ben-Yeda ) Adlı oyunu sergiledik. Sonra Ayşenur'un bir Derdi vardı. Onu anlattı bize. Arkasından Samet bir Sofben almaya çalıştı Televizyondaki Eda'dan. Bir şey vızıldıyordu bunu farkeden Ezgi Hemen açıklamasını Küçük bir açıklama ile yaptı. Yeda Piyanoya daha fazla dayanamadı ve birbirinden güzel şarkılar söyle. Bir de baktık Sadece Biz dans etmedik büyükler olarak. Durur muyuz. Hemen bir Hoptek ( Kolbastı ) Müziği eşliğinde Hep beraber bu Güzel günümüzü oynayarak geçirmeye devam ettik. ( Meral-Samet-Ben-İmge-Yeda-Semih-Milan-Adem ). Sonra Hep beraber sahnedeki herkes oynamaya başladı. Atalay abiyi oynatamadık ama. Son olarak ÇOGET gurubunun Veda Şarkısı eşliğinde Gösterimizi Selamlarımızla ve HOCAMIZIN Konuşması ile sona erdirip, Kokteylimizde hep beraber muhabbet edip, Yapılan böreklerde, kurabiyelerden,vs... yiyerek yorgunluğmuzu sevdiklerimizle beraber attık diyebilirim. Herkes Evlerine gittiğinde, Biz de tiyatrodan Yapılmaı gereken işleri yapıp, mutlu bir şekilde evlerimize gittik. HOCAMIZA BUARADAN TEŞEKKÜRLERİMİZİ, SEVGİLERİMİZİZİ, SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ. Emeği Geçen herkese TEŞEKKÜRLERİMİZİ BİR BORÇ BİLİRİZ.
Düzenleyen bekir - 28.Mart.2009 Saat 08:55 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |