Sadabat Sahnesi Gösterimiz |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla
Konu: Sadabat Sahnesi Gösterimiz Gönderim Zamanı: 26.Nisan.2009 Saat 20:26 |
Örümcek ..bana teşekkür yokmu..? Anlaşıldı sana sinek ilacı sıkacağım.
|
|
smt-gnr
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 143 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Nisan.2009 Saat 23:01 |
çok uzun şeyler yazmayı severim ama öyle lezzetler vardırki ifade edecek kelimeler yoktur o güzel oyunu hasnelerken birşeyler ucundan tutabilme şerefine nail oldum çook mutluyum ...
he o güzel beraberlikle o güzel anıları baylaşmakta ap ayrı ve süper birşey di ..... herkese herşey için çook teşekkür ederim :D :D:D
birşey smylemek istiyorum biz süperiz :D
|
|
@@@@ baleva @@@@
+smt-gnr+ |
|
örümcek
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 13.Nisan.2009 Konum: ÖĞRENCİ Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Nisan.2009 Saat 22:12 |
valla billa çocuklar Yeda ablamıza,İmge ablamıza çok çok çok çok çok çok çok çok teşekkür ediyoruz
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Nisan.2009 Saat 20:52 |
Güzem'in gönderdiği fotoğrafları diğer fotoğrafların arasına ekledim..Buraya da ekliyorum..
hayvanat bahçesi ve lunapark görüntüleri
|
|
GÖKHAN
Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Nisan.2009 Saat 20:15 |
öğlene kadar kalabildim sizlerle iş dolayısıyla ayrılmak zorunda kaldım ama öğlene kadar ki zaman çok eğleceliydi elimizden bişey geldiyse ne mutlu ilk amatör kamera deneyimimi yaşadım emeği geçen bizlerle olan ve olamayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum gerçekten biz çok güzel bir aileyiz çok
|
|
Melek
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10.Aralık.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Nisan.2009 Saat 19:23 |
evet gerçekten çok güzel bir gündü herkes çok eğlendi gösterimiz ve gezi.bize bu güzelliği yaşattığı için sinan hocaya çok teşekkür ederim
|
|
sıla
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Nisan.2009 Saat 18:35 |
Gerçekten çok eğlenceli bir gün geçirdik. oyunumuz süperdi ardından gezi... unutamayacağım birgün yaşadım .başta sinan hocam olmak üzere tüm velilere ve abi ablalarımıza çoooooooook tşk ederim sizi çok seviyorum
|
|
ss
|
|
ezgi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Nisan.2009 Saat 15:31 |
Gerçekten çok güzel ve keyifli bir gün geçirdik...Herkese özelliklede Sinan Hocamıza çok teşekkür ediyorum.. |
|
mutuu3194
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Nisan.2009 Saat 11:39 |
Herşeyiyle o kadar güzel bir gündü ki anlatamam.Zaten fotoğraflar bütün her şeyi apaaçık gösteriyor.Sadabat'taki DOĞA oyunuyla başladı günümüz(öncesi-oyun vakti-sonrası) günümüz.Hepsini çok çok öpüyorum o kadar iyiydilerki.Sonrasındayasa Darıca Hayvanat Bahçesine doğru yola çıktık.Yolada küçük bir piknik molası verdik.Haa az daha unutuyodum otobüsteki şarkılar ,göbek atmalar hatta hop tek oynamalar süperdi.Hiç kimse yerinde duramıyordu.Ve hayvanat bahçesine geldik.Günün en eğlenceli kısmıydı kesinlikle. Küçük büyük herkes çok eğlendik.Hatta biz büyüklerin kesinlikle küçüklerden bir farkı yoktu.En sonunda eve dönme vakti geldi.Tekrardan otobüse bindik.Benimde içinde bulunduğum otobüstekilerin bir kısmı günün yorgunluğundan dolayı vakfa gidene kdar uyudularDiğer bi kesim ise Samet önderliğinde eğlenceye devam eetilerEn sonunda vakfa geldik.Dekorları indirdik.Birden acıktığımı hissettim.Sonra bi baktım herkes benim gibi.Hemen piknikten arta kalan şeyleri midemize indirdikSonrasında vedalaşarak evimizin yolunu tuttuk.Ben kendim eve gider gitmez uyudum:))Pazartesi günü için hocama,hocamızın yanında bulunan bütün annelerimize çok çok çok teşekkürler.inanın orada bulunan herkesin unutamayacağı bir gün yaşadık |
|
yaren
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16.Nisan.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Nisan.2009 Saat 20:40 |
Hayatımda ilk defe bu kadar eylendim çoooookkkkk güzel bir gündü.Benim bunları yaşamama sebep olduğu için Sinan amcaya çoooookkkkkk teşekkür ediyorum |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |