Yüreğinizin dayanabilirse İzler misiniz.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla
Konu: Yüreğinizin dayanabilirse İzler misiniz.. Gönderim Zamanı: 23.Mayıs.2009 Saat 23:29 |
izlediğim en güzel kısa filmlerden biri.Çok etkilendim gerçekten.bolca da ödül almış bildiğim kadarıyla. |
|
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 20.Mayıs.2009 Saat 12:41 |
işte sözün bittiği yer... birilerinin dur demesi gerek ama nedense kimse elini taşın altına koymak istemiyor... çünkü biliyorlar ki eğer karşı dururlarsa onlarda o küçük kızın yerinde olacaklar..
|
|
sıla
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Mayıs.2009 Saat 17:31 |
izlerken içim parçalandı. ama dayanıp sonuna kadar izledim .
|
|
ss
|
|
smt-gnr
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 143 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Mayıs.2009 Saat 12:43 |
hayat çok garip .. insanın nerde hangi tarafta olacağına herzaman kendisi karar veremiyor... yaa bizde doğuştan şanssız olanlardan olsaydık ... atalarımız bu şanssızlıktan çokta uzak değildi bunu unutmamalıyız ... ama herzaman bir savasın çok fazla seyircisi oluyorsa eğer savaşanlar değil asıl seyirciler insanlıktan uzaklaşmış varlıklardır ...
ateş düştüğü yeri yakıyorsa sadece vicdan kavramı öleli çok oldu demektir ...
gözlerine bakıp yardım isterken göreve devam edebilmek te ayrı bir yetenek disiplindir görmemezlikten gelebilmek...hangisi olmak isterdiniz ... yada dünya geneli bir birlik oluşturabilip hiçbir silah kulanımına izin vermemek mi isterdiniz ben bunu istiyorum .. savaşlar acı değildir... savaşanların hepsi savaşı istiyorsa eğer ama 200000000000000 kişilik bir orduda savaşı isteyecek enfazla 100 kişi olabilir bu sebepledirki "SAVAŞLAR" savaş çok acı birşey herkes için.......
peki öyle ise neden ?????????????????**
|
|
@@@@ baleva @@@@
+smt-gnr+ |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Mayıs.2009 Saat 08:35 |
şu an bu kadar yazabiliyorum.
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Mayıs.2009 Saat 08:15 |
Düzenleyen terapist - 19.Mayıs.2009 Saat 08:19 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |