Orhan Veli Anma Gecesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla
Konu: Orhan Veli Anma Gecesi Gönderim Zamanı: 23.Kasım.2009 Saat 09:02 |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Kasım.2009 Saat 21:12 |
Ustaya Saygı Gecesi19 Kasım 2009, 17:50 Paşabahçe Ferit İnal Lisesi Mezunları Derneği tarafından organize edilen "Orhan Veli'yi Anma Gecesi" Beykoz Vakfı Tiyatro Salunu'nda yapıldı. Ustaya Saygı Gecesi
Paşabahçe Ferit İnal Lisesi Mezunları Derneği tarafından
organize edilen “Orhan Veli’yi Anma” Gecesi Beykoz Vakfı
Tiyatro Salunu’nda yapıldı.
Beykoz Belediye Başkanı’nın yanı sıra ilçenin önde gelen siyasi parti temsilcileri ve demokratik kitle örgütlerinin temsilcileri de geceyi izleyen konuklar arasında yer aldı. Program
Paşabahçe Ferit İnal Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Gülser Acar
Dondurmacı’nın açış konuşmasıyla başladı. Dondurmacı konuşmasında özetle derneğin kuruluş sürecine katkıda bulunan arkadaşlarına teşekkürlerini ilettikten sonra Paşabahçe Ferit İnal Lisesi’nin Beykoz’un gelişmesindeki önemine değindi. Lisenin kuruluşuna katkıda bulunan Ahmet Ferit İnal ile bir günlük yevmiyelerini okul yapımına bağışlayan Şişe Cam işçilerini yâd etti. Dondurmacı’dan sonra Paşabahçe Ferit İnal Lisesi Mezunları Derneği Yönetim
Kurulu üyesi ve Tiyatroterapi kurucusu Sinan Akbaşak mikrofona
geldi. Akbaşak, Orhan Veli ve Beykozluların deniz tutkusuyla
başlayan konuşmasını öğrencileri tarafından sergilenen programın açılısına
taşıdı.
Tiyatroterapi üyeleri Orhan Veli’nin şiirlerini müzik
eşliğinde sundular.Program Orhan Veli’nin “Boğaziçi’nde Bir Garip Orhan
Veli’yim” isimli şiirinin şarkı formunda seslendirilmesiyle son buldu.
Geceye emeği geçenlere dernek adına teşekkürlerini ileten Gülser Eser Dondurmacı, Sinan Akbaşak'a bir buket çiçek sundu.Program izleyicilerin coşkulu alkışlarıyla sona erdi. Kuliste sohbet eden Beykozlular, Ferit İnal Lisesi Mezunlar Derneği'nin
başarıyla gerçekleştirdiği anma töreninin Beykoz'a yakışır bir görüntü
sergilediği düşüncesinde birleştiler. Teşekkürler gazetebeykoz |
|
terapist
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Kasım.2009 Saat 16:58 |
ezgi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Kasım.2009 Saat 16:13 |
Bakakalırım giden geminin ardından,
Atamam kendimi denize.
Dünya güzel.
Serde erkeklik var,ağlayamam.
Böyle anlamlı ve güzel sözleri yazan bir şairin yaşadığı yerde yaşamak bizim için büyük bir şanstır ve onun için yapılan bir gecede bulunabilmekte öyle...
Böyle bir geceyi organize ettikleri için Ferit İnal Lisesi mezunları derneğine ve hocamıza teşekkür ederiz...
Miloşş & Ezgişş
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Kasım.2009 Saat 14:00 |
Öncelikle Hocamıza Çok Teşekkürlerimi sunarım. Orhan Veli Kanık'ı bana canlandırma imkanı verdiği için. İnanılmaz bir duyguydu ve Hocam inanılmaz çalıştı benimle. Kravat bağlama sahnemizi görmeniz lazım. Ellerinden Öpüyorum. Gelen misafirlerimizin ayaklarına sağlık. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve yüreklerine sağlık diliyorum. Emeği geçen herkese ayrıca teşekkürler. Bu arada emeği geçen herkes derken bu insanlar hep aynı insanlar bilginiz olsun. Biz kimler olduğunu biliyoruz ve hiç unutmayacağız.
Ben Orhan Veli Kanık'ın küçük arkadaşı. SAYGI VE SEVGİLERİMLE
|
|
piyanist
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12.Aralık.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Kasım.2009 Saat 13:40 |
Çok güzel bir geceydi. Bizleri yanlız bırakmayan ve emeği geçen herkese teşekkürler... |
|
mgerdan
Yönetici Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 267 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Kasım.2009 Saat 12:44 |
Biz teşekkür ederiz şiirler,şarkılar eşliğinde bize bu geceyi yaşattığınız için.
Dünya şiir günü ilk kutlanmaya başladığında vakıfta yapmaya başladığımız şiir günlerinden bugünlere...Öyle bir yolculuktu ki içimdeki...Hangi şairleri konuk etmiştik,kimlerden ne anılar dinlemiştik.
Hepinize bu duyguları tekrar yaşattığınız için teşekkürler....Ve bu tür etkinliklerin devamı dileklerimle...
Bilmiyorum bendeki bu bağımlılık,eskiye özlem nereye kadar ama...Büyüklerimizden dinlediğimiz eski şiir sohbetleri,şairler ve yazarlarla buluşma...Neden hala olmasın diyorum ama...Günümüzün hızlı temposunda bu etkinliklere katılacak bir avuç insanı düşündükçe de üzülüyorum.Birkaç gönüllü çıkıp birşeyler yapmaya çalışıyor tüm olumsuzluk ve imkansızlara rağmen sonrası,ilgi...Ve birşeylerin kırılması...
Umutları yitirmeden,edebiyatın,tiyatronun,sanatın var olması,insana insanla yatırım için yolunuz açık olsun....
Sevgiler...
Düzenleyen mgerdan - 15.Kasım.2009 Saat 23:55 |
|
oğuzhan
Üye Kayıt Tarihi: 30.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Kasım.2009 Saat 10:44 |
Büyük üstadı muhteşem bir geceyle andık.Emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarım.
|
|
oğuzhan
|
|
smt-gnr
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 143 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Kasım.2009 Saat 10:22 |
Büyük bir şairimizi büyük bir gurur ve özveri ile hazırladığımız programımızla andık. Herkese teşekkürler...
Teşekkürler HOCAM! |
|
@@@@ baleva @@@@
+smt-gnr+ |
|
terapist
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Kasım.2009 Saat 07:47 |
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |