11 Aralık 2009 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla
Konu: 11 Aralık 2009 Gönderim Zamanı: 12.Aralık.2009 Saat 19:19 |
Söylenmesi gerekenleri arkadaşlarım söylemişler.. Ben de buradayım.
|
|
Ceyda
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12.Aralık.2009 Saat 14:32 |
Hocam ellerinize sağlık bültenimiz pek bi güzel bizler için sürekli bir emek ,emek ve üretim içersindesiniz sonsuz teşekkürlerimzi sunarım arkadaşlarım ve kendi adıma yaptıklarınız katıklarınız için bağlılığımız, sevgimiz,saygımızla emeğinize layık bireyler olmaya çalışarak hep beraber birlikteyiz teşekkürler,teşekkürler, TEŞEKKÜRLER ışığımız hep açık alkışımız bool olsun .
Düzenleyen Ceyda - 12.Aralık.2009 Saat 14:36 |
|
oğuzhan
Üye Kayıt Tarihi: 30.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12.Aralık.2009 Saat 14:22 |
OOffffffff şahane bültenimizde olmuş nefis :D Son oyunun kapalı gişe olmasındanmıdır nedir bir şımarıklık var üzerimde Sinan Hocam Meral'in yukarıda yazmış olduğu kaygıları bende yaşıyorum hatta en çok ben yaşıyorum.Aslında Meral'i kaygılandıranda benim galiba.Sizin gibi bir cevheri yakalamışken hiç bıraknak istemiyoruz.Sizden öğrenecek çok şey var (ben kendi adıma konuşayım).Size çok ihtiyacım var Hocam.
|
|
oğuzhan
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12.Aralık.2009 Saat 11:41 |
Hiç dağılmayalım,ışığımız hiç sönmesin. Bizi bir arada tutan hocam,lütfen bizden vazgeçmeyin.Zaman zaman bunun kaygısına düşüyorum,ya vazgeçerseniz ya biterse diye:( |
|
smt-gnr
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 143 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12.Aralık.2009 Saat 11:35 |
|
|
@@@@ baleva @@@@
+smt-gnr+ |
|
eser
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18.Haziran.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12.Aralık.2009 Saat 09:39 |
evet üsteki konuya katılıyorum bu sayfaya ikinci gelişim haziranda gelmişitim daha önce ama size haksızlık etmişim bu site çok eğlenceli ve faydalı aklınıza gelen her konuda bilgi var birde güzellikler var gerçekten
ben de bir sınavzedeyim artık yiye yiye yokettiğim tırnaklarım yolduğum sivilcelerim var. saçlarımı yediğimiçin tedavi oldum bu utanılacak bir şey değil beni bana bırakmayanlar utansın oyununuzu seyrettim ben de açıköğretimi kazandım babam orası yakın daha uzağa git gözüm görmesin dedi diye bu sene yeniden gireceğim |
|
Fethiye Künkel
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09.Aralık.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 12.Aralık.2009 Saat 09:29 |
Herkese Merhaba
Burada insanların yüzlerinden gözlerinden sevgi akıyor. herkesin gerçekten çok mutlu olduğu görünüyor keşke her çocuk bu kadar mutlu olabilse bugün binlerce çocuk dersane çilesi çekecek bütün bir hafta okul eğleneceği dinleneceği gün dersane.. yakında mutsuz insanların toplumu olup daha sorunlu günlere doğru gidiyoruz. Ama en azından burada umut ışığı gördüm hepsini kucaklamak istedim helal olsun size |
|
mgerdan
Yönetici Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 267 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Aralık.2009 Saat 16:47 |
artık bültenimizde var... ışığınız bol olsun.... |
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Aralık.2009 Saat 16:10 |
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |