9 Ocak 2010 oyunumuzdan görüntüler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
oğuzhan
Üye Kayıt Tarihi: 30.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 |
Alıntı Cevapla
Konu: 9 Ocak 2010 oyunumuzdan görüntüler Gönderim Zamanı: 10.Ocak.2010 Saat 18:56 |
Şahane bir geceydi.Artık ders çalışma zamanımız geldi geçiyor bile.Beykoz halkına daha iyi lezzetler vermek için artık ders çalışalım. :)
Sinan Hoca:Akıl karı değil.
Bekir:Neden hayır karı değil
Sinan Hoca:Hayır karı ne demek?
Bekir:Oğlum Şefki çay getir amcaya
|
|
oğuzhan
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Ocak.2010 Saat 18:38 |
sanıyorum ki son bizde böyleydi. Güzel oyunlarımızdan biriydi. Hele Sinan Hocamız ve Bekir abinin repliklerinde seyirci öyle bir hal aldı ki her söyledikleri kelimede gülüyolardı...
Ve tabi olması gerektiği gibi en büyük alkışta büyük önderimizin sözüne geldi...
- sana çok emek harcadım.tabelanı bile ben yaptırdım.
- 4 harfli bi kelime:şeker kamışı
- est est est esterabim esterabim sağdan soldan esterabim.
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Ocak.2010 Saat 11:57 |
Çok harika bir gündü. Çoget çalışmamızdan sonra dekor hazırlığına geçişimiz ve bu defa Hülya ablamızın yaptığı ( Genelde Nurten teyzemiz yapıyordu ) tavuklu pilavımızı yememiz ve kalan işlerimizi bitirip, oyuna geçme sürecimiz çok eğlenceliydi. Oyunu bize değil de izleyenlere sormak daha doğru olur heralde.. Emeği geçen Herkese Teşekkürler. Öncelikli olanları biliyorsunuz artık.
Unutulmaz replikler :
Neydin Senin Adın .
Gerisini arkadaşlarım söylesinler.
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Ocak.2010 Saat 01:37 |
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |