Sinan Akbaşak istifa etti |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
oğuzhan
Üye Kayıt Tarihi: 30.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 |
Alıntı Cevapla
Konu: Sinan Akbaşak istifa etti Gönderim Zamanı: 05.Şubat.2010 Saat 17:56 |
Hocam ben siteye gerekli yorumumu yapmıştım burdada paylaşmak isterim
İnsanlara yaşarken vermediğimiz değeri bari aramızdan ayrılırken verelim.R.Şahin Köktürk sıradan bir insan değildir.Büyük bir eğitimci ve spor adamıdır.Bir çok gencin ışık kaynağıdır. Bugün biz gençler ışık kaynağımızın üzüntüsünü içimizde yaşıyoruz. Sinan Hocam haklı kararınızda sizi canı gönülden kutluyorum. Duruşunuz duruşumuzdur. Saygılarımla |
|
oğuzhan
|
|
mgerdan
Yönetici Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 267 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Ocak.2010 Saat 16:14 |
(Eskiye dair çok bilgim yok ama Lale hn. da hep ortaokulda mıydı,lisede de öğretmenlik yaptı mı?En azından hocamızın eşi diyerek bir giriş yapılabilirdi.) Kim ne derse desin,tanışma ve birlikte çalışma onuruna erdiğim hocamın çalışma azmi,hassaslığı ve bitmek bilmeyen enerjisi bu yaşında bile bizlere örnek olmuştur(ben yüzyüze tanıdığımda yetmiş-yetmişbir yaşındaydı).Emekliyim,kendi kabuğuma çekileyim demeden gece gündüz koşturmuş,spor,eğitim ve kültürün daha fazla kitlelere ulşması için elinden geleni yapmıştır.Rahat uyusun... |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Ocak.2010 Saat 16:16 |
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Ocak.2010 Saat 09:03 |
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |