Betin Güneş... Köln Senfoni Orkestrası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
oğuzhan
Üye Kayıt Tarihi: 30.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 |
Alıntı Cevapla
Konu: Betin Güneş... Köln Senfoni Orkestrası Gönderim Zamanı: 28.Mart.2010 Saat 15:29 |
Ben Türk Sanat Musikisini çok keyifle dinleyen bir dinleyici olarak bunu çok beğendim.
|
|
oğuzhan
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28.Şubat.2010 Saat 14:55 |
Ben gözlerimi kapatarak dinliyorum. Harikabir birliktelik.
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Şubat.2010 Saat 20:30 |
Gerçekten harika izlerken insanı rahatlatıyo =)
|
|
mgerdan
Yönetici Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 267 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24.Şubat.2010 Saat 14:55 |
mgerdan
Yönetici Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 267 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23.Şubat.2010 Saat 23:04 |
mgerdan
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 22.Şubat.2010 Saat 15:48 |
Ahmet Mithat Efendi'nin orakarda oturuyorlarmış değil mi,aklımda kalan. Şu an videoyu izleyemiyorum ama Nazim beyin kitap tanıtım kokteylinde kendisiyle tanıştım sanıyorum ,ben ayrılıyordum onlar alt katta idi.Beykoz'u yurt dışında da temsil eden değerlerimiz...
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Şubat.2010 Saat 23:41 |
Bu mükemmel eserleri defalarca dinlenmeli...
Türk Sanat Musikisinin güzelliği ile Senfonik müziğin birlikteliği insanlarda müzik kültürü açısından farklı pencereler açacaktır. eğer you tube bağlanamıyorsanız alttaki ayarları yapınız... Düzenleyen terapist - 21.Şubat.2010 Saat 23:52 |
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Şubat.2010 Saat 22:27 |
Beykozlu sıradışı müzik insanı Betin Güneş'in yönettiği Köln Senfoni orkestrası eşliğinde Leverkusen musiki cemiyetinin seslendirdiği bir Türk sanat müziği eseri... Uyumun mükemmeliğine inananmıyacaksınız
Biz heybelide her gece mehtaba çıkardık doğrudan youtube den indirmek için tıklayınız Yine bir gülnihal doğrudan youtube den indirmel içintıklayınız Nihansın dideden doğrudan youtube den indirmek içintıklayınız Düzenleyen terapist - 17.Mart.2010 Saat 22:30 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |