Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
smt-gnr
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 143 |
Alıntı Cevapla
Konu: Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye Gönderim Zamanı: 25.Mart.2010 Saat 12:15 |
Çok güzel bir İstanbul Sait Faik’in gözünden... Ben; sahne dekaruna, müzik ve efektlere, Naşit ÖZCAN'ın sıcak oyunculuğuna bayıldım...
İzlemesi keyifli bir oyun ve çok sıcak gerçekten. İlk perde kapanırken çok sıcak kapanıyor, ikinci perde ise sohbetler eşliğinde :D
|
|
@@@@ baleva @@@@
+smt-gnr+ |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23.Mart.2010 Saat 18:15 |
Yazan: Sait Faik Abasıyanık Naşit Özcan
Konu: Savaş Dinçel, Türk edebiyatının en önemli kalemlerinden Sait Faik’in öykülerinden, anılarından, yazılarından yola çıkarak onun şahitliğinde dolu dolu bir İstanbul turu yaptırıyor izleyenlere... “Meraklısı İçin Öyle Bir Hikâye” izleyenleri, önce Burgazada, ardından Karaköy, Tünel, Beyoğlu, Hristaki Pasajı ve Taksim Parkı’na götürüyor. Sahne üzerinde kendisine müzik ve efektleriyle ÖMER GÖKTAY eşlik ediyor. Mükemmel efektlerdi. Bir ara sahilde martılarla birlikteydim, bir ara çaldığı klarnete eşlik ettim.
Keşke devam etseydi diyede hayıflandım.
Oyunun sonunda Naşit Özcan seyirciyle sohbet etti. Bu daha da güzeldi. Sahnedeki Sait Faik Abasıyanık’a ait olan büsttü çekiliş sonucu bir izleyiciye verdi.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |