Bisiklet Manifestosu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla
Konu: Bisiklet Manifestosu Gönderim Zamanı: 26.Temmuz.2010 Saat 10:12 |
eveeettt.Şahane fikir. Ben katılırım :):)
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Temmuz.2010 Saat 09:08 |
bisikletim yok ama odunc bulup katilirim ben. Kacar mi bu keyif
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25.Temmuz.2010 Saat 19:23 |
Ben çok büyük tad alarak okudum ve sizinle de paylaşmak istedim. M.Yavrutürk
Bisiklet Manifestosu yazan: Aydan ÇelikBİSİKLET NEDİR? • Eşitliktir: Bazen o sizi taşır, bazen siz onu. • Özgürlüktür: Ferman padişahın, dağlar bizimdir. • Kardeşliktir: Bir ağaç gibi tek ve hür öte yandan. • Tevazudur: Estağfurullah beri yandan. • Çocukluktur: Hayatla izdivacın balayı günlerinden. • Aylaklıktır: Akreple yelkovana nispet. • Sükunettir: Ne der filozof: gürültü, zekayla ters orantılıdır. • Rüyadır: Üç yaşında başlar, hayat boyu sürer. • Hayal gücüdür: Durduğunda devrilir. • Dengedir: Statükoyla alakasız. • Şeytan arabasıdır: İtaat mi, o da kim? • Aşktır: Her bahar sırtınızı ürpertir. • Bahardır: Papatyalarla aynı nebatattan. • Yazdır: Yaz yaz bitmez bir metnin iki noktası. • Kendisidir: Doğan görünümlü Şahin değil. • Devrimdir: Gerçekçi olur imkansızı ister. • Ütopyadır: Ayaklar hep havada. • Kırmızıdır: Hayali cihan değer, hele bir ihtimal iken. • Bir lokma bir hırkadır: Derviş soyundan. • Şehrazat’tır Bağdat’ta:Binbir geceden süzülür. • Kerameti kendinden menkuldür: Bir bilen bilir, bir de binen. •Bi tur versene... : Boş arsaların rant’a yenik düşmediği zamanlardan. • Aşüftedir: Yoldan çıkartır. •Rosinantedir: Don Kişot’un altında olsaydı değirmenler bizimdi. • Rüzgargülüdür: Kır evinin verandasında. • Yelken, balık dümen, su: Hepsi birdendir. • İsyandır: Bush’u iki kere dehledi üzerinden. • Şarabi eşkiyadır: Şan verir ortalığa her bahar. • Köroğludur: Otomobil icat olur mertlik bozulur. • Tek kişilik karnavaldır: Dünyanın sokaklarından. • Müslüman mahallesinde salyangozdur: Eyvallahı yoktur aleme. Ne dersiniz... Eylül ayı içerisinde her yaştan katılımla bir bisiklet turu yapalım mı? Kırlara doğru... yarışmadan ;yaşayarak Katılmak isteyenler düşüncelerini belirtsin... Sinan Akbaşak |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |