SİNAN ÖĞRETMEN |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
HATYCE
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14.Ekim.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: SİNAN ÖĞRETMEN Gönderim Zamanı: 14.Ekim.2008 Saat 12:33 |
Merhaba , sizi ,sanırım geçen cumartesi günü Beykoz' da vakfın önünde gördüm ,etrafınızda bir sürü ö?renci vardı , ben arabadaydım '' Sinan hoca bu '' diye geçirdim içimden '' yanına gitmeliyim'' dedim e?ime, derken park edemedim ve devam ettim, bi taraftan da '' acaba o mu '' diye dü?ündüm kendi kendime ta ki bu gün Rana arayana kadar ''ya sen Sinan hocayı tanırmısın'' la ba?layan cümle beni çok eskilere götürdü, evet sizsiniz :)) ben kimmiyim , Hatice Kara Özcan ilk okulda soyadı Tarlacı olan , hani halkevine gelip giden, hani içinde tiyatro sevdası olan, hani evimize gelmi?tiniz'' bu kız çok ba?arılı tiyatroda'' demi?tinizde annem '' biz onu artist yapmayaca?ız o okuyacak '' demi?ti :)) umarım en kısa zamanda görü?ürüz, Sevgi ve saygılarımla... |
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 14.Ekim.2008 Saat 10:04 |
SİNAN HOCANIZI BELKİDE HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ.. DAHA DA EKLEYECE?İM..
HEPİNİZE ''O'' GÜNKÜ KADAR ÇOK SEVGİLER.
R.SİNAN AKBAŞAK
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |