Açıköğretim Üniversite 2011-2012 Sınav Tarihleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla
Konu: Açıköğretim Üniversite 2011-2012 Sınav Tarihleri Gönderim Zamanı: 17.Kasım.2011 Saat 12:57 |
Anadolu üniversitesi açıköğretim ve uzaktan eğitim programları için sınav takvimini duyurdu. Buna göre dönemlik-kredili sistemde okutulan uzaktan eğitim bölümler ile normal bölümlerin sınav tarihleri farklı olarak uygulanmış. Aynı zamanda dönemlik-kredili sistemde okutulan uzaktan eğitim bölümlerinin ara sınavları online olarak yapılacak. Dönemlik-Kredili Sistemde Okutulacak Uzaktan Eğitim Programları: Dönemlik-Kredili Sistemde Okutulacak Açıköğretim Programları: Dikkat : Yukarıda yazılı olan bölümlerin dışındaki bölümlerde okuyanların sınav tarihleri ” YILLIK ” ve koyu renkli olarak belirtilmiştir. Bölüm isimleri ayrıca listelenmemiştir. SINAV ADI - SINAV TÜRÜ - TARİH Açıköğretim, İktisat, İşletme (Yıllık) Ara Sınavı 07-08 Nisan 2012 Açıköğretim, İktisat, İşletme (Dönemlik-kredili) Bahar Dönemi Ara Sınavı 07-08 Nisan 2012 Açıköğretim, İktisat, İşletme (Yıllık) Yıl Sonu Sınavı 02-03 Haziran 2012 Açıköğretim, İktisat, İşletme (Dönemlik-kredili) Bahar Dönem Sonu Sınavı 02-03 Haziran 2012 Açıköğretim, İktisat, İşletme (Yıllık) Bütünleme Sınavı 08-09 Eylül 2012 Düzenleyen bekir - 17.Kasım.2011 Saat 12:58 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |