ROSENBERGLER ÖLMEMELİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla
Konu: ROSENBERGLER ÖLMEMELİ Gönderim Zamanı: 15.Ocak.2012 Saat 22:51 |
KONUSU : Yargının siyasallaştığı bir ülkede adalet nasıl sağlanır ? "Rosenbergler Ölmemeli", 1950' ler Amerika'sında, birbirine âşık iki insanın inançlarını savunma serüvenini, evrensel hukuk prensiplerinin içerisinden tartışmaya açıyor. Fransız tarihçi Alain Decaux, bu büyük yargılama efsanesine belgelerle, tanıklıklarla bakıyor... Yazan: ALAİN DECAUX Çeviren: ZEHRA AĞRALI GENÇOSMAN Yöneten: ORHAN ALKAYA Koreografi: (KORREPETİTÖR: Y. GEZGİN- TANGO KOR.:H. ERENTÜRK Müzik: (VOKAL: ÇAĞRI HÜN) Sahne Tasarımı: BARIŞ DİNÇEL Işık Tasarımı: MURAT İŞÇİ Kostüm Tasarımı: CANAN GÖKNİL Yönetmen Yardımcısı: NURDAN GÜR- ÖZGÜR DAĞ OYUNCULAR : ALİ GÖKMEN ALTUĞ, ALİ MERT YAVUZCAN, ASLIHAN KANDEMIR, BUKET YANMAZ KUBİLAY, KUTAY KIRŞEHIRLIOĞLU, MAZLUM KİPER, MERT TANIK, MURAT COŞKUNER, MURAT DERYA KILIÇ, OSMAN GİDİŞOĞLU, OZAN GÖZEL, YEŞİM KOÇAK Oyunu bugün Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde izledim. 2 perde, yaklaşık 120 dakikalık bir oyun. Oyunun dekoru oyuna göre sade. ( Barış Dinçel'den daha iyisini umardım ) Bazı sahneler biraz daha gösterişli olabilirdi diye düşünüyorum. ( İşkence sahnesi özellikle, sahne ortasında olabilirdi ) Ayrıca oyun ağır bir havada gidiyor. Oyunun vermek istediği mesaj çok güzel fakat oyun bunun yanında biraz sönük kalmış gibi. Oyuncu performansları iyi. İyi seyirler Düzenleyen bekir - 15.Ocak.2012 Saat 23:00 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |