CUMHURİYET ŞÖLENİNDE BULUŞUYORUZ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla
Konu: CUMHURİYET ŞÖLENİNDE BULUŞUYORUZ Gönderim Zamanı: 28.Ekim.2008 Saat 09:23 |
Ben de Emir'i ve hepinizi
|
|
EmirC
Moderatör Kayıt Tarihi: 14.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 65 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27.Ekim.2008 Saat 10:48 |
Hep beraber kutlayalım. Yağmur, çamur bunlar önemli şeyler değil. Önemli olan tek bir amaç ile biraraya gelip cumhuriyetimizi kutlamak..
Düzenleyen EmirC - 27.Ekim.2008 Saat 10:48 |
|
serart
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26.Ekim.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27.Ekim.2008 Saat 07:14 |
CUMHURİYET Aydınlıktır...Vakıf Tiyatrosunda gençler aydınlıktır.Onlara emek verenler aydınlıklar içinde yaşasın. Serart
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Ekim.2008 Saat 18:04 |
Beykoz Vakfında yapılan (Sinan Hocanın yaptıkları..sonrası hiç olmadı)
Cumhuriyet Bayramı Şölenleri Beykozun gördüğü en iyi şölenlerdir...nedeni ise son derece
SAMİMİ olmasıdır..
Sergide Sinan Akbaşak'ın dedesinin öyküsünü okudum..bu özelliğinin genlerden geldiğini anladım..
Çiçek sevgilerimle..
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 23.Ekim.2008 Saat 08:54 |
MERHABA HER SENE OLDUĞU GİBİ BU SENE DE
CUMHURİYET BAYRAMIMIZI
COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ.28 EKİM SAAT 14 00 DEN İTİBAREN VAKFI SÜSLEMEYE BAŞLAYACAĞIZ.DEFNELER...DONANMA IŞIKLARI...KRAPON KAĞIDI İLE YAPTIĞIMIZ SÜSLER...DEV MEŞALEMİZ VE
BAYRAKLARIMIZ
YERLERİNİ ALACAK..
SÜSLEMEYİ COŞKUYLA ,HEP BİRLİKTE YAPALIM
29 EKİM DE VAKIF SAAT 10 00 DAN İTİBAREN AÇILACAK
HAVA KARARDIĞINDA MEŞALE YANACAK
VE CUMHURİYET ŞÖLENİ BAŞLAYACAK.
(Hava yağmurlu olursa şölen fuayede devam edecek)
BAYRAĞINIZI VE SEVDİKLERİNİZİ ALIN ŞÖLENE KATILIN
BEKLİYORUZ Düzenleyen Terapist - 27.Ekim.2008 Saat 07:09 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |