Afrika Kültüründen Örnekler..Seyretmenizi istiyoru |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ceyda
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
Alıntı Cevapla
Konu: Afrika Kültüründen Örnekler..Seyretmenizi istiyoru Gönderim Zamanı: 04.Ocak.2009 Saat 00:14 |
SELAMLAR
ÇOK GÜZELLER ODAMIN DUVARLARINDA HAYAL ETTİĞİM 21 NUMARA,31 NUMARA ANETA SZACHARSKA VEE 36 NUMARA EMILIA GERARD FAVORİLERİM ÇOK BEĞENDİM
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 03.Ocak.2009 Saat 08:06 |
Keith Mallett Fotoğraf 5, benim en beğendiğim resim. Farklı bir şey var onda sanki. Bütün mevsimleri görüyorum onda. Bir de Charlotte Derain'in 38 nolu resimi
Düzenleyen bekir - 03.Ocak.2009 Saat 17:56 |
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02.Ocak.2009 Saat 15:51 |
PAYLAŞIMLAR İŞE YARAMA TEKNİKLERİDİR.SEVİNDİM
BENİM FAVORİM DE" OKAVANGE" Düzenleyen terapist - 02.Ocak.2009 Saat 15:53 |
|
imge
Moderatör Kayıt Tarihi: 10.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02.Ocak.2009 Saat 15:49 |
bir de, isabelle vital den beğendiğim iki adet resimi duvarıma çizme planları yapmaktayım,bitince resmini sizle paylaşıcam,umarım başarılı olur da...:))
|
|
imge
Moderatör Kayıt Tarihi: 10.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02.Ocak.2009 Saat 15:34 |
çok güzeller,özellikle de renklerin kullanılışına bayıldım..ayrıca kültürlerini de çok ilginç ve müziklerinde dinlemeye resimlerinde anlamaya kitaplarında okumaya değer buluyorum herkese tavsiye ederim..ve bunlar bende resim yapma isteği uyandırdı anında hemen kağıt kaleme uzanayım:)
Düzenleyen imge - 02.Ocak.2009 Saat 15:35 |
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 02.Ocak.2009 Saat 10:55 |
Bu resim sergisini muhakkak izlemenizi istiyorum..Afrika kültürünün renkli cıvıl cıvıl bir o kadarda hüzünlü öyküsü sizi bekliyor. izledikten sonra düşünmeyi sonra da paylaşmayı unutmayın...
http://picasaweb.google.com.tr/wonpictureworld/AfrikaKLtRNden?authkey=X2Kds0JD-po
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |