Çocuk tiyatrosu ciddi bir "iş"tir. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Sinan
Yönetici Kayıt Tarihi: 22.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Alıntı Cevapla
Konu: Çocuk tiyatrosu ciddi bir "iş"tir. Gönderim Zamanı: 16.Temmuz.2018 Saat 07:16 |
Gözden geçirilerek güncellendi
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Kasım.2009 Saat 08:14 |
Aynı dertten muzdaripiz... o halde Yalvaç Ural dostumuzun yazısının son paragrafını alalım ve bir kez de burada yayınlayalım...
Çevremdeki gençlere tiyatrodan söz ettiğim zaman, hemen, “Ben tiyatrodan nefret ediyorum!” yanıtını yapıştırıyorlar. Buna çok üzülüyorum. Ama neye yarar? Bu hafta gazete eklerinde yayınlanan çocuk tiyatroları ilanlarına bakınca nefretin nedenini bir kez daha anladım. 30 yıldır değişen bir şey yok. Nedeninin de yanıtı yok. Tiyatroların adını, reklamlarını yapmamak için yazmıyorum, ama oynadıkları oyunlara bakmak yeterli: “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler”, “Kırmızı Başlıklı Kız”, “Bremen Mızıkacıları”, “Arı Maya”, “Çizmeli Kedi”, “Sevimli Dinozor”, “Kedi Tırtık”, “Deniz Kızı”, “Periler Ülkesi”, “Prenses ile Deniz Kızı”... Neyse ki, Hansel’le kız kardeşi bu sene yok... Bu oyunlarla büyüyen çocuklardan, üzgünüm 30 yıl daha bir tiyatro seyircisi çıkmaz.
Düzenleyen terapist - 06.Eylül.2010 Saat 11:59 |
|
mgerdan
Yönetici Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 267 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Ocak.2009 Saat 19:18 |
Yalvaç Ural7’DEN 77’YE OKUL DIŞI BİLGİLER Çocuk tiyatrosu ciddi bir “iş”tir4 Ocak Pazar 2009
15.01.2009,Milliyet Düzenleyen mgerdan - 15.Ocak.2009 Saat 19:18 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |