benim için tiyatro |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mutuu3194
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Alıntı Cevapla
Konu: benim için tiyatro Gönderim Zamanı: 30.Ocak.2009 Saat 00:24 |
Ben senin yerinde olsam niye daha önce getirmedin diye sitem ederdimŞaka bir yana ne demek ben sadece bir aracı oldum.Senin içinde çokkk önceden beri bu sevgi vardı ben olmasam bile bir şekilde bulurdun tiyatroyu.Tiyatro diyince seninle 3-4 sene önceki tiyatro ile ilgili konuşmalarımızı hatırladımneyse içeriğine girmeye gerek yok zaten o zmanki ben de yokum
|
|
GÖKHAN
Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24.Ocak.2009 Saat 22:38 |
İLK OLARAK LİSE HAYATIM BOYUNCA TİYATRO YU HER BULDUĞUM FIRSATTA ANLATTIĞIM,YAŞADIĞIM KOMİK GÜZEL ŞEYLERİ ANLATARAK TİYATROYA KARŞI BİRAZ İLGİ UYANDIRABİLMEK AMAÇLI ONA BU KONUDA YAPTIĞIM BASKILARI HATIRLAYARAK.. VE TİYATROYU BIRAKALI 4 SENE OLMASINA RAĞMEN HİÇ DÜŞÜNMEYECEĞİM BİRİSİNİN KANKAMIN BENİ TİYATROYA BAŞLATMASI HİÇ AKLIMA GELMEYECEK BİR ŞEY OLDU BENİM İÇİN.SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM UMUT KANKAM... SİNAN HOCAM BENCE ÇOK DEĞERLİ BİRİSİ VE ŞU ANA KADAR HOCAMI ÇOK AZ TANIDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM 2 HAFTADIR GELİYORUM ŞİMDİDEN ÇOK ŞEYLER ÖĞRENDİM MESELA LİSEDE 1 SAAT BOYUNCA SIRF SEYİRCİYE ARKAMI DÖNMEMEK İÇİN UĞRAŞMIŞTIK AMA ÖLE BİŞEY YOKMUŞ VAY BE DEDİM İÇİMDEN BOŞUNA UĞRAŞMIŞIZ DEMEKKİ 1 SAAT
ÖĞRENECEK ÇOK,YAŞANACAK ÇOK TECRÜBEYE İHTİYACIM VAR..
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |