ALACAKARANLIK ( Twılıght ) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sıla
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla
Konu: ALACAKARANLIK ( Twılıght ) Gönderim Zamanı: 21.Ağustos.2009 Saat 18:59 |
filmi çok beğendim. serinin 3. kitabına başlamak üzereyim
|
|
ss
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Ağustos.2009 Saat 18:21 |
Guzel film ama izlemedim .. :S:S
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Mart.2009 Saat 17:23 |
ALACAKARANLIK KARAKTERLERİTwilight - Soundtrack Albümü
1. “Supermassive Black Hole” (Muse) – 3:29
2. “Decode” (Paramore) – 4:22 3. “Full Moon” (The Black Ghosts) – 3:50 4. “Leave Out All the Rest” (Linkin Park) – 3:20 5. “Spotlight” (Twilight Mix) (Mute Math) – 3:20 6. “Go All the Way (Into the Twilight)” (Daniel Newman and Perry Farrell) – 3:27 7. “Tremble for My Beloved” (Collective Soul) – 3:53 8. “I Caught Myself” (Paramore) – 3:55 9. “Eyes On Fire” (Blue Foundation) – 5:01 10. “Never Think” (Robert Pattinson) – 4:29 11. “Flightless Bird, American Mouth” (Iron & Wine) – 4:00 12. “Bella’s Lullaby” (Carter Burwell) – 2:19 Bonus Tracks: 13. Let Me Sign (Bonus Track) - Robert Pattinson 14. La Traviata (Bonus Track) - The Royal Philharmonic Orchestra 15. Clair de Lune (Bonus Track) - The APM Orchestra 16. Bella’s Lullaby Remix - Carter Burwel Alıntıdır Düzenleyen bekir - 17.Temmuz.2009 Saat 17:28 |
|
mutuu3194
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Mart.2009 Saat 23:30 |
ben bu kitabı bugüne kadar farkedemediğime şaşıyorum.ilk kitabı okumadım ama filmi gerçektende çok güzeldi.Filmin sonrasında da kendimi serinin ikinci kitabı YENİAY ı alırken buldum:))))
|
|
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Ocak.2009 Saat 20:10 |
İlk çıktığı gün izledim tabii ki reklam yapmak istemiyorum ama koskocaman bir perdede ve oturduğum sırada tek başıma izlemek -üstelik önümde hiç bir baş olmadan- muhteşemdi evde bile bu kadar rahat olamazdım herhalde
ilk gün olduğu ve okul çıkış saatleri henüz gelmediğinden oldukça boştu salon. filmi çok keyifle izledim ve sinir krizleri geçirmedim -hayret!- çünkü genelde kitap serisinden uyarlama filmlerde kriz geçiriyorum en önemli ayrıntıları atlayıp gereksiz şeylerle dolduruyorlar filmi ancak alacakaranlık tam da istediğim gibi aktarılmıştı
oyuncular (bella dışında) doğru seçilmiş gibiydi özellikle edward'ı oynayan rob pattinson ki bu rol için doğmuş gibi görünüyor. bella'yı oynayan kristen stewart'a çok bayıldığımı söyleyemeyeceğim filmin genelinde gözlerini kırpıştırıp, aval aval bakınıyordu belki de senarist ve yönetmen bella'yı böyle hayal etti bilemem diğer filmlerinde iyi iş çıkardığı söyleniyordu ama benim için tatmin edici değildi. rosalie de inandırıcı değildi görünüm bakımından çünkü kitapta saf bir sarışından söz ediliyordu tamam nikki reed'de gayet afet bir bayan ama saçlarını böyle boyamak yerine doğal sarışın bulabilirlerdi bence. alice'e bayıldım tam hayalimdeki alice olmuş, güzel,sevimli,çıtı pıtı ve espritüel bir vampir. emmett'de öyle ki bellaya bıçağını salladığı sahneye bittim =) jasper da donukluğuyla inandırıcı olmuştu. esme ve carlisle iyi bir çift olmuşlar onlar da iyilerdi. ve diğerleri yani jacob,charlie,billy black,angela,ben,eric,jessica uygundur. james'i yani sadist vampiri oynayan cam gigandet muhteşemdii gerçekten bir sadist gibiydi acaba rolüne nasıl konsantre oldu ne yazıkki onu bir daha göremeyeceğiz ama eşi victoria peşimizi bırakmayacak merak etmeyin
jacob bu filmde çok baskın değildi tabii ki ama ikinci film YENİ AY 'da edward'dan çok jacob var üzgünüm az vampirsiz bir film olacak ama kurtadamları seviyorsanız sorun yok!
minik espriler konmuş filme ki bence çok hoş olmuş örneğin charlie'nin edwardla tanışmayı kabul ederkenki tavrı süperdi "gelsin bakalım!" şeklinde.. ya da bellanın biber gazı stokları ki hiçbir işe yaramadı
eh gitmenizi tavsiye ederim kitaplarını okumaya ihtiyaç duymadan izleyebileceğiniz bir film
bu arada farkedermisiniz bilmem charlie ve bella yemek yerken bir ara stephenie meyer yani kitapların yazarı gözüküyor restorantta. kızıl saçlı güzel bir hanım
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27.Ocak.2009 Saat 16:42 |
Bu filime hafta sonu sınav sonrası gittim. Çok beğendim. Klasik vampir filimleri gibi değil. Eğer filime gidecekseniz aşırı kan şiddet gibi sahneler var sanıyorsanız yanılırsınız. Kısacası bir vampir ile bir insanın tüm zorluklara rağmen aşkları.
Isabella Swan Washington'ın, hiç yağmurun dinmediği küçük kasabası Forks'a taşınır. Bu, şimdiye kadar aldığı en sıkıcı karar gibi görünmektedir. fakat, gizemli ve çekici Edward'la tanışması hayatını heyecenlı ve tüyler ürpertici bir hale sokar. Edward, şimdiye kadar içinde yaşadığı küçük toplulukta vampir kimliğini saklayabilmiştir. Ancak, artık kimse güvende değildir, özellikle Edward'ın en değer verdiği insan olan Isabella... Üç göçebe vampir James, Victoria ve Laurent geldiğinde Bella’nın hayatı tehlikeye girer ve Edward’ın ailesi Alice, Carlisle, Esme, Jasper, Emmett ve Rosalie onun hayatını çok geç olmadan kurtarmak için uğraşırlar.
Filimden ve kitaptan bir kaç güzel söz...
BELLA " Onun bir yanı kanıma susamıştı fakat koşulsuz ve geri dönülemez biçimde ona aşık olmuştum."
EDWARD " Eğer sana zarar verirsem yaşayamam. Beni isteğin sürece, seni her zaman isteyeceğim. Sonsuza kadar!...
BELLA " Üç şeyden emindim. Birincisi Edward bir VAMPİRDİ...İkincisi, ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yanı KANIMA susamıştı. Üçüncüsü ise, koşulsuz ve geri dönülemez bir şekilde ona AŞIK olmuştum.
Yönetmen: Catherine Hardwicke Senarist: Stephenie Meyer - Melissa Rosenberg Oyuncular: Kristen Stewart ...Isabella Swan Robert Pattinson...Edward Cullen Michael Welch... Mike Newton Justin Chon... Eric Yorkie Peter Facinelli ... Carlisle Cullen Kellan Lutz... Emmett Cullen Elizabeth Reaser... Esme Cullen Nikki Reed... Rosalie Ashley Greene... Alice Cullen Rachelle Lefevre... Victoria Anna Kendrick... Jessica Stanley Jackson Rathbone... Jasper Cam Gigandet... James Düzenleyen bekir - 06.Aralık.2009 Saat 12:50 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |