ABORJİNLERİN DUASI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla
Konu: ABORJİNLERİN DUASI Gönderim Zamanı: 18.Ocak.2009 Saat 23:21 |
|
|
imge
Moderatör Kayıt Tarihi: 10.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Ocak.2009 Saat 23:14 |
hocam hatırlar mısınız, biz daha mini miniciktik eski derslerimizin birinde bize bu duayı bulup getirmiştiniz.. ne kadar hoşumuza gitmişti o zaman da, haala mantar panomda asılı durur bi kopyası..
Düzenleyen imge - 18.Ocak.2009 Saat 23:14 |
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Ocak.2009 Saat 20:40 |
teşekkür ederim Bekir.. Çok incesin..
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17.Ocak.2009 Saat 09:23 |
Hocam bende bütün bunları sizin için diliyorum. Sizinle tanışmak, sizin öğrenciniz, oğlunuz, arkadaşınız olmak benim için anlatılmayacak bir duygu. Bende size ayrıca bir türk duası ediyorum. ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN, KALBİMİZDEN, RUHUMUZDAN, GÜZELLİKLERDEN, SEVENLERİNİZDEN, BİZLERDEN MAHRUM ETMESİN. Amin.
|
|
terapist
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Eylül.2008 Saat 23:07 |
AVUSTRALYA YERLİLERİ ABORJİNLER'İN ’’HER ?EY YETERLİ OLSUN’’ DUASI Seni ayakta tutmaya yetecek kadar Güzelliklerle dolu bir yaşam sürmeni dilerim. Aydınlık bir bakış açısına sahip olmana, Yetecek kadar güneş diliyorum. Güneşi daha çok sevmene , Yetecek kadar yağmur diliyorum. Ruhunu canlı tutmana yetecek kadar, Mutluluk diliyorum. Yaşamdaki en küçük zevklerin daha büyükmüş gibi Algılanmasına yetecek kadar acı diliyorum. İsteklerini tatmin etmene, Yetecek kadar kazanç diliyorum. Sahip olduğun her şeyi takdir etmene, Yetecek kadar kayıp diliyorum. Son’’elveda’’yı anlamana yetecek kadar, ‘’Merhaba’’diliyorum…. Cumhuriyet gazetesi..17 Haziran 2003 salı Düzenleyen Tuğhan Akbaşak - 01.Ekim.2008 Saat 22:26 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |