PİANOMUZ GELDİ..... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla
Konu: PİANOMUZ GELDİ..... Gönderim Zamanı: 06.Ocak.2009 Saat 23:20 |
CUMARTESİ MÜZİK DERSLERİMİZ BAŞALAYABİLİR VE KONSERLER SALONUMUZU SÜSLEYEBİLİR.. "HAYAL ET OLUR" ..DEDİK.., OLDU
---NE MUTLU ÇOCUKLARIN HAYALLERİNE RENK VERENLERE---
Seni bana göster.. Aç ellerini sakladığın renkleri göreyim.. Bak gözlerime Derinlerde yüzeyim.. Anlat bana öykülerde gezeyim Seni bana göster Seni bana göster.. Gel notalara renk verelim Gel çiçeklere ses verelim Gel fırtınalara yön verelim Seni bana göster.. Seni bana göster.. Göster duyayım ışığı Göster göreyim şarkıyı Göster tutayım umudu Seni bana göster.. Seni bana göster.. Bu şarkının sözleri yaşam, hayata ve çocuklara bakış açımızı yansıtmaktadır
BU HAYALİMİZİ SAYIN İRFAN YARAN GERÇEKLEŞTİRDİ..
ONU YAKINDA SİZİNLE TANIŞTIRACAĞIM..
HEM İYİ BİR DOSTU HEM 40 YILLIK BİR DOSTU TANIMIŞ OLURSUNUZ..
DİLERİM SİZİNDE 40 YILLIK DOSTLARINIZ OLUR..
R.Sinan Akbaşak
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Ocak.2009 Saat 23:29 |
Dilay Öğretmenim Hazırlanmaya başla... Çünküüüüü öğrenciler hazırlanmaya başladı bile..
Düzenleyen terapist - 07.Ocak.2009 Saat 00:17 |
|
imge
Moderatör Kayıt Tarihi: 10.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Ocak.2009 Saat 23:44 |
BU HARİKA BİR HABER!!!!!!
|
|
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Ocak.2009 Saat 12:37 |
İNANMIYORUMMM PİYANO MU??!!! Çokk sevindim ama ben cumartesi nasıl geleceğimi düşünüyorum kara kara?
|
|
deryadeniz
Üye Kayıt Tarihi: 20.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 50 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Ocak.2009 Saat 16:03 |
sinan hocam kıskanmamak elde değil valla.insanın içi gidiyor.öğrencileriniz çok şanslı.
|
|
piyanist
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12.Aralık.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Ocak.2009 Saat 19:46 |
Hocamm, bu habere en az sizler kadar ben de çok ama çooooookkkk sevindimAyrıca piyanoyu temin eden sevgili İrfan Amca'ya da sonsuz teşekkürler Şimdiden heyecanlandım, içim içime sığmıyor gerçekten! Son olarak, herkese müzik dolu bir yıl diliyorum. Görüşmek üzere
|
|
Yeda
Moderatör Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Ocak.2009 Saat 12:40 |
Dün pianomuzu gördüm çok sevindim emeği geçen herkese çok teşekkürler...Dilay öğretmenim bize piano çalmayı öğretirmisin=)))
|
|
piyanist
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12.Aralık.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Ocak.2009 Saat 22:35 |
Elbette öğretirim Yeda'cım, siz yeterki isteyin:))
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |