Lüküs Hayat |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla
Konu: Lüküs Hayat Gönderim Zamanı: 24.Aralık.2008 Saat 15:41 |
Türk Tiyatrosu'nun en büyük klasiği ve en güzel eserlerinden biri, Lüküs Hayat. Ben geçen sezon izledim. Harbiye Muhsin Ertuğrul sahnesine, arkadaşlarımla birlikte gittik. Gerçekten muhteşem bir oyundu. Büyük bir keyifle izledim ve Zihni Göktay gibi bir ustayı neden hiç izlemediğime yandım. Şarkılara bayıldım hala dilimdedir sütlü börek şarkısı Savaş Barutçu ve Uğur Arda Aydın'ın da performanslarını çok beğendim ki Arda Aydın'ın sesine bayılıyordum TV'de sürekli duyduğumuz bir sestir ama kendisini sahnede izlemek daha keyifliydi.Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum. |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Ocak.2009 Saat 09:31 |
Dün ( 09/01/2009 Cuma ) LÜKÜS HAYAT Adlı OPERET’ i Seyrettim. Tabi güncellenmiş halini. Çok keyif aldım. Çok güldüm. Bilet bulmak çok zordu. Zaten bulamamıştım ama gişedeki beyfendi “ Oyunu çok izlemek istiyorsan sandalyede seyredebilirsin “ dedi. Bu benim için kaçırılmayacak bir fırsattı. Evet kaçırmadım. Oyunu sandalyede seyrettim. Hem de en ön sıranın bir arkasında. Şansa bak dediniz dimi. Evet gerçekten büyük şans. Zihni GÖKTAY, oyunda ( Rıza ) hayran bıraktırıyor kendine. Üzüldüğüm tek konu ise Suna PEKUYSAL'sız olmasıydı. Benim için büyük kayıp, olduğu zamanlarda seyredememem. Kendisini alkışlarla, rahmetle anıyorum. Güncel hayattan espriler, bolca mesajlar, danslar, müzik, oyuncular kısacası her şey çok güzeldi. Sizinle paylaşmak istedim. Umarım izlemeyenler izleme şansını bulur. İzleyenler ise tekrar izleme şerefine erişirler. Oynayanlar :
Zihni GÖKTAY, Şenay SAÇBÜKER, Savaş BARUTÇU, Ayşegül İŞSEVER, Münir KUTLUĞ, Derya KURTULUŞ, Cem KARAKAYA, Aslı AYBARS, Ali Gökmen ALTUĞ, İrem AYDIN, U. Arda AYDIN, Çağrı HÜN, İlhan KİLİMCİ, Betül KIZILOK, Tuğrul ARSEVER, Ümran İNCEOĞLU, Rahmi ELHAN, Zafer KIRŞAN, Cem URAS, Samet HAFIZOĞLU, Özgür DAĞ.
Konuklar :
Reyhan KARASU, Müge ÇİÇEK.
LÜKÜS HAYAT
Şişli'de bir apartman Yoksa eğer halin yaman Nkel-kübik mobilyalar, Duvarda yağlı boyalar İki tane otomobil Biri açık, biri değil Aşçı, uşak, hizmetçiler Dolu mutfak, dolu kiler Hanım gider, sen gidersin Gündüzleri çaydan çaya Gece olur, davetlisin Ya dineye ya baloya Hey Lüküs hayat, lüküs hayat Bak keyfine yan gel de yat Ne güzel şey Oh ne rahat Yoktur eşin lüküs hayat Yaz gelince adadasın Mayo giymiş kumlardasın Etrafında güzel kızlar Canın çeker, burnun sızlar Hanım motorla dolaşır Hanım serbest, kim karışır Takarsın şeyleri bazı Dünya böyle sen ol razı Sen de kendi hesabına Topla akşam etrafına Sarıları, esmerleri Kır şampanya kadehleri Hey Lüküs hayat, lüküs hayat Bak keyfine yan gel de yat Ne güzel şey, Oh ne rahat Yoktur eşin lüküs hayat Düzenleyen bekir - 10.Ocak.2009 Saat 09:32 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |