Klasik gitar için şarkılar |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 7> |
Yazar | |||||||
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 15:27 | ||||||
Arnavut Kaldırımı - Demet
Em F Giden sevgilinin ardından Am Em F Ağlayamam ben böyle yas tutamam G F G F Her sözde her gözde şefkat aramam G F Em Kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa Em F Dün seni gördüm rüyamda Am Em F Arnavut kaldırımlı boş sokakta G F G F Ah bir dili olsa da bir konuşsa G F Am Anlatırdı masumca seni bana Em F Öpsem bebek gözlerinden çok ağlatırlar Em F Sarsam seni kollarımdan bir gün alırlar Em F Sevsem seni doyasıya yıpratırlar Am G F G Em Bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi ey kader F G Am G F Böyle mi olmalı solmalı sevgiler ritim : vals = Ayy
|
|||||||
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 15:30 | ||||||
Dilberim - Çelik
Em Am Sar beni ben sana kendimi feda etmisim sev beni G Dm Bu cani ugruna heba etmisim sevgilim herseyim F Em Gönlüme taht kuran dilberim ( C Dm G F Am ( Sevdalar aska doymak için vuslatlar sana kanmak için
( ( Am G F G ) ( Denedim gitmiyor dertlerim bitmiyor bu sizi dinmiyor ) ( Am G F E ) 2 ( Ne doyarim ne kanarim ben sana dilberim ) Em Am Vur beni o gözler o kaslar ne ise yarar yor beni G Dm Feryatlar figanlar beni oyalar sevgilim herseyim F Em Gönlüme taht kuran dilberim ritim : Aayay
|
|||||||
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 15:37 | ||||||
Soner Arıca - Adın Bahardı
Am Bb Am
Kente yalnızlık gelirdi,sen uyuyunca Am Bb Am Yüzünde mevsim değişirdi uyandığında C Dm Bb Bilmezdin gizliden seni sevdiğimi Gm Am Aşkın içimde solardı,adın Bahar'dı Am Gm Am Eteğini koştururdum sokağmızda Gm Dm Am Sokak sus pus olur sana bakardı Dm Am Bilmezdin gizliden izlediğimi C Bb Gözlerim gözlerinden korkardı Gm Am Hatırlıyorum adın Bahar'dı ritim : Aay
|
|||||||
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 15:45 | ||||||
Barış manço - Ali yazar Veli bozar
Em
Ali yazar veli bozar Em Küp suyunu çeker azar azar Em Ali yazar veli bozar Em Küp suyunu çeker azar azar Em Of oooooooooooooooof Am Em Am Em Gözümde yaş görseler erkek ağlar mı derler Am Dm G F Em Gökler ağlıyor dostlar ben ağlamışım çok mu Am Dm G F Em Rahmet yağarken dostlar ben ıslanmışım çok mu Em Ali yazar veli bozar Em Küp suyunu çeker azar azar Em Üzülmüşüm neye yarar Em Keskin sirke küpüne zarar Em Of oooooooooooooooof Am Em Am Em Bir gün dönsem sözümden düşerim dost gözünden Am Dm G F Em Dünya dönüyor dostlar bir sözden dönsem çok mu Am Dm G F Em Devran döüyor dostlar ben dönmüşüm çok mu Em Ali yazar veli bozar Em Küp suyunu çeker azar azar Em Üzülmüşüm neye yarar Em Keskin sirke küpüne zarar Em Of oooooooooooooooof Am Em Am Em Barış yolun sonunda yürü demek boşuna Am Dm G F Em Hayat duruyor dostlar ben durmuşum çok mu Am Dm G F Em Yaşam bitiyor dostlar ben bitmişim çok mu Em Ali yazar veli bozar Em Küp suyunu çeker azar azar Em Üzülmüşüm neye yarar Em Keskin sirke küpüne zarar |
|||||||
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 15:49 | ||||||
Leman Sam - Anladım ki
Bm
Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe D C Sırf sana benziyor diye Am Bm Usulca sokulup merhaba dedim Em Tanıdık bir huzur aradım Bm Şaşkın bakışlarında dün Em Bildik bir söz bekledim Bm Eskiden kalma öylesine Am Konuştu birşeyler söyledi Bm D Beklediğim sözler bunlar değil C Am Yüzüme baktı gözlerime Bm C Bm Ama senin gibi değil Bm C Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Am C Am Bm Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil Bm C Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Am C Am Bm Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil Bm C Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil Am C Am Bm Hiç kimse senin kadar umuduma yol değil ritim : Aayay
|
|||||||
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 15:52 | ||||||
Kargo - Ateş ve Su
Am F Am F
Kalbimdeki bu acı yüzüme yansıyor Am F Dm F E Kan kırmızı gökyüzü üstüme damlıyor Am F Am F Etrafımda bir hüzün dalgası alıp gitmiş Am F Dm F E Kar beyaz hayallerim kül olup bitmiş Am F Am F(Dm) İçimde bu alevler su Am F Dm F E İsterler ki sönebilsinler Am F Am F Ateş gibi bedenler birbirine kaynıyor Am F Dm F E Beklenmedik bir anda beni de çağırıyor Am F Am F Herşey çok anlamsız geliyor istemeden Am F Dm F E Bu yangını ancak sen durdurabilirsin |
|||||||
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 16:11 | ||||||
|
|||||||
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 08:35 | ||||||
Düzenleyen bekir - 01.Nisan.2009 Saat 08:38 |
|||||||
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 08:42 | ||||||
CEM ÖZKAN - DÖN BANA
Dm G
Üzülürüm yine Am G Resmini görünce F G C Maziye bakarak Dm G Vazgeçemem senden Am G Bir ömür geçse böyle F G C Ardından yalvararak Am Em F C Dön bana yeniden nolur Am Em F C Sev beni yeniden nolur Am Em F C Al beni yanına nolur Am Em F C Dön bana yeniden nolur G C G C Nolur nolur mmm mmm Dm G Unuturum sandım Am G Zamana bırakınca Dm G C Seni nasıl sevdiğimi Dm G Ama bu gün yine Am G Söylüyorum hep aynı F G C Hep aynı şimdi Am Em F C Dön bana yeniden nolur Am Em F C Sev beni yeniden nolur Am Em F C Al beni yanına nolur Am Em F C Dön bana yeniden nolur G C G C Nolur nolur mmm mmm |
|||||||
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 01.Nisan.2009 Saat 08:44 | ||||||
Gökhan Türkmen - Bilmezdim
Em Am Kapatmıştım kalbimin kapılarını F Em Ama sen geldin araladın Em Am Bıkmıştım bu zalim yalan hayattan F Em Beni sen hayata bağladın Am Em Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi F Em Yine öğrettin bana sevmeyi Am Em Yeniden doğdum sende öğrendim yürümeyi F Em Ne olur bırakma ellerimi [x2] Em Am Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım F Em Gecelerse arkadaşım Em Am Neredeydin bu güne dek beni bulmadın F Em Oysa ben seni hep aradım Am Em Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi F Em Yine öğrettin bana sevmeyi Am Em Yeniden doğdum sende öğrendim yürümeyi F Em Ne olur bırakma ellerimi [x2] Am Em F Em Bu güne dek hep keşke diyip durdum, Her yeni başların sonunda yine aynı kelime Keşke, Yanılgılar içinde büyüdüm Yanlış insanlar, yanlış yüzler, yanlış aşklar Evet kapatmış kalbimin kapılarını Ama sora sen çıktın karşıma Bunu sen kalbime girince anladım İşte yeni bir başlangıç daha Ama bu sefer eminim Bu sefer keşke demicem Yıllar sonra senin için sölediğim tek şey İYİKİ olacak…. Düzenleyen bekir - 01.Nisan.2009 Saat 08:45 |
|||||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |