VİŞNE BAHÇESİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla
Konu: VİŞNE BAHÇESİ Gönderim Zamanı: 19.Şubat.2009 Saat 17:39 |
Oyunu 18/02/2009 tarihinde Şehir Tiyatroları Ümraniye Sahnesi’nde seyrettim. Oyun başlamadan önce Bütün oyuncular perdenin önüne gelerek, Hep beraber Gazanfer ÖZCAN için saygı duruşunda bulunduk. Sonra oyuna geçildi. Oyunu ön sıradan izleme şansım oldu. Özellikle ilgimi çeken oyuncular Ranyevskaya, Lyubov Andreyevna ( Çiflik sahibi ) Rolünde Jülide KURAL, Varya ( Evlatlığı ) Zeynep ÖZYAĞCILAR, Yaşa ( Genç Uşak ) Özgür Efe ÖZYEŞİLPINAR, Lopahin, Yermolay Alekseyeviç ( Tüccar ) Yıldıray ŞAHİNLER ve Yönetmen , oyuncu Ali TAYGUN. Özellikle dekor çok hoşuma gitti. Sihirbazlık sahneleri ile de ilgi çekti hani. Yalnız oyun sırasında tamda benim oturduğum koltuğa doğru bir spotun lambanın ışığının vurması, kısa süre benim için talihsizlikti diyebilirim. Bir de Kulisten gelen sesler ve dekor arkasında görünen oyuncular var tabi.
Yazan: Anton Çehov Oynayanlar: |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |