Ulak |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla
Konu: Ulak Gönderim Zamanı: 05.Mart.2009 Saat 18:59 |
ULAK
"Bir deli rüzgar kalmış geriye, o da ULAK'ın adını fısıldamış unutmayın diye."
Konusu: Eski zamanlardan birinde, bir köy vardır. Bu köyde hiçbir düzen yoktur. Kavga serbest, fuhuş serbesttir. Bir gün köye bir seyyah gelir. Seyyah, çocuklara bir masal anlatır. Ve köyde değişimler başlar.
OYUNCULAR
ÇETİN TEKİNDOR HÜMEYRA YETKİN DİKİNCİLER ŞERİF SEZER KAYA AKKAYA MELİS BİRKAN FERİDE ÇETİN ŞENER KÖKKAYA MAHİR İPEK ZUHAL GENCER ERKAYA MAHMUT GÖKGÖZ MUZAFFER DEMİREL ENGİN BENLİ ÖMER TURAT HALUK YÜKSEL ÖZLEM AKTAŞ ENGİN ALPATEŞ HİLMİ ÖZÇELİK HAKİ BİÇİCİ ASLI ÖNER FATMA EDİZER AHMET YÜKSELOR HAVARİLER ÜMİT ÇIRAK YÜKSEL AKSU - CEMAL HÜNAL - SELDA ÖZER - FÜSUN KOSTAK ÇOCUK OYUNCULAR ATAKAN YAĞIZEDİZ ERDEM URUŞ TANSU AKBABA SİNA DEVELİOĞLU BARIŞ YENER EFE ERBOZ MERT ERMAN DİĞER ÇOCUKLAR ZEYNEP DENİZ ÖZBAYARDA ERKARA ARKADAŞ CAN YILDIRIM CEREN SARIDEDE MERT TRENOVA BATUHAN ATİK SİBEL KASAPOĞLU EMİN CAN GÖKSAL EMRE ÖZER GİZEM ERGÜN MURAT MARAL OZAN ERDOĞAN SU ELİF OĞUZ İLKER BAKİ SÖNMEZ EFE KARAMAN NESLİHAN BIYIKLI GİZAY TÜRKMEN İLAYDA BAYRAKTAR ECE ÖZKURT Yönetmen: Çağan IRMAK
Hasta oluşumu fırsat bilip, uzun zamandır kitaplığın bir köşesinde duran DVD'leri karıştırmaya karar verdim. Ulak'ı izleyemediğimi farkedip, geçtim TV karşısına.İzledim ve hayran kaldım. Gizemli ve oldukça heyecanlı bir filmdi. Çağan Irmak yine yapmış yapacağını... Muhteşem bir oyuncu kadrosu, muhteşem bir konu, muhteşem bir mesaj ve muhteşem bir çekimle, olağanüstü bir film çıkarmış Çağan Irmak..
Çetin Tekindor ve Hümeyra, kendilerine hayran bırakmaya devam ediyorlar. Yetkin Dikinciler kötü adam rolüyle oldukça tuhaf geldi bana. Ama her rolün hakkını veriyor. Helal olsun.. Şerif Sezer de değişik bir roldeydi ama o da hakkını vermiş. Kaya Akkaya, adı çok duyulmamış ama benim çok başarılı bulduğum bir oyuncu. Gerçekten iyi bir oyunculuk sergilemiş. Melis Birkan ve Cemal Hünal'ın oldukça ufak rolleri vardı(ama cemal hünal can alıcı bir roldeydi o ayrı mesele) onlarda gayet iyilerdi. Issız Adam'dan önce çekildiğine göre, Melis Birkan bu filmle Çağan Irmak'ın gözüne girmiş belli ki.. Feride Çetin, Hatırla Sevgili'den sonra farklı bir rolle seyirci karşısındaydı. İyi bir genç oyuncu. Çağan Irmak bırakmaz umarım. Mahir İpek de izlemeyi sevdiğim bir oyuncu. Ve....
Çocuk oyuncular...
Tek kelimeyle hayran kaldım. Yukarıda saydığım isimleri bırakın. En büyük oyunculuk onlarındı.. Atakan Yağız, Ediz Erdem Uruş, Tansu Akbaba, Sina Develioğlu , (özellikle de ediz) en takdire şayanları. Daha isimlerini saymadıklarım da var.
Ayrıca tiyatro sahnesinde Keşanlı Ali'de izlediğimiz Çağlar Yiğitoğulları'nı yeniden izlemek de güzel oldu.
Bütün ekibe bravo. Muhteşem bir film çıkarmışlar
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |