HERKESE MERHABA |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
GÖKHAN
Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Mart.2009 Saat 00:35 |
hocam güzel günler diyorum size hem geziyosunuz ve bizleri de resimlerle gezdiriyorsunuz teşekkürler hocam |
|
appa98
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Mart.2009 Saat 15:35 |
Hocam fotoğraflar çok güzel. Sayenizde bizde gezmiş olduk.
Fotoğraflarda bir eksiklik var !?
Benim emperyalist leyleklerim yok. Umarım gelirken çekersiniz. İyi tatiller.
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Mart.2009 Saat 21:38 |
Ademcim sanırım mevsimi değil,Bu günlerde afrikada darbe yapıyor olabilirler..
sevgiler..
|
|
mgerdan
Yönetici Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 267 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Mart.2009 Saat 01:07 |
bir ABBA şarkısıydı Waterloo...henüz fotolara bakamadım ama umarım ordan da görüntüler vardır....
|
|
smt-gnr
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 143 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Mart.2009 Saat 22:11 |
hocam kıskandım sizi desem yalan olmaz iii eğlenceler diliyorum ... yalnız o heykel gibii kendini boyayıp donan insanlar anlatığınız da kafamda bu kadar profesyonelce olacağını düşünmemiştim süperlermiş .... türkiyede yapalım mı bunu başlatalım sizin nezaretinizde hocam :D:D:D:D:D: iyi tatiller iyi eğlenceler :)
|
|
@@@@ baleva @@@@
+smt-gnr+ |
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Mart.2009 Saat 22:59 |
Tabii yaparızda.. izleyenlerin hepsi....hihahohahahhaha bakın şimdi nasıl güldürücem ..neyi diye olmadık maskaralık yaparlar rezil oluruz.. |
|
terapist
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Mart.2009 Saat 23:02 |
bu gün oğlumla savaş müzesine gittik..İnsanoğlunun biribirini öldürmek uğruna kafa patlattığı konuları ibretle izledik..sadece bir bomba (v2) parası ile 2000 kişilik okul yapılabileceğini düşününce insan neden düşünebildiğine de kızıyor..
izlemek isterseniz..
|
|
terapist
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Mart.2009 Saat 23:28 |
Bu arada madem hoşunuza gitti size bir kaç waterloo fotoğrafı daha ekleyeyim. hareketi anlatabilmek için peşpeşe çekim modundalar..Bu arad kraliçeye küs olduğumdan çaya gitmedim ama çarlsı (prens charles) kıramadım.Pek bi nazikti ..kapıya kadar uğurladı...paylaşayım dedim.Martılar buradan gitmeymiş.,ilk alıştırmalarını simitle yapmışlar.. |
|
terapist
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Mart.2009 Saat 23:45 |
Bari birazda çeşitli londra fotoğrafları ekleyeyim.rastgele çekilmiş ama fikir veriyor..tarih ile günceli nasıl birarada sahiplenip yaşattıklarına bakınız..
|
|
appa98
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Mart.2009 Saat 14:13 |
Hocam fotoğraflar gerçekten çok hoş
Martılar bile Beykozlu olduğunuzu anlamış yanınızdan ayrılmıyor.
Simit atmayı ingilizlere de öğretmişsinizdir umarım.
Fotoğraflara bakınca gelmeyecekmişsiniz gibi bir his uyandı.
İyi eğlenceler.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |