HERKESE MERHABA |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 08.Mart.2009 Saat 21:22 |
Merak etme Adem biz buralara sığmayız.Bülbülü altın kafese koymuşlar.. ah vatanım demiş..
Bu arada bir kaç fotoğraf daha .. vallahi gıcıklık olsun diye değil..öylesine
yıllarca coğrafya kitaplarında okuduk 0 noktası greenwich bir görelim dedik..sizde görmek isterseniz,.. ayrıca deniz müzesini de ziyaret ettik..
|
|
EmirC
Moderatör Kayıt Tarihi: 14.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 65 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Mart.2009 Saat 00:31 |
waow... Hocam tabi ki öyle birşey düşünmüyoruz. Greenwich.. Vay be özencik ben =)
|
|
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Mart.2009 Saat 13:32 |
Hocam, resimler müthiş Zaten İstiklal Caddesi'ni sevmemin en büyük nedeni eski ve yeni mimarinin o güzel uyuymuyken, sizin çektiğiniz bu Londra fotoğraflarına mest oldum!! Greenwich de ilginç bir deneyim olmuş, bizlere de fotoğraflarına bakıp "Bir gün bize de kısmet olur inşallah" demek kalıyor sanırım.. Savaş müzesi çok ilgi çekici görünüyor, sanırım pek çoğu Hitler almanyasına ait savaş aletleri.. Bir de küçük martı çok hoşuma gitti, çok güzel yakalamışsınız hocam, bir martı ancak bu kadar sevimli olur |
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Mart.2009 Saat 13:34 |
Hazalcım belli mi olur belki bir gün birlikte geliriz..
|
|
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Mart.2009 Saat 13:38 |
Çok isteyeceğimi biliyorsunuz hocacım |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Mart.2009 Saat 17:27 |
Hocam resimlerin hepsi çok güzel. Yalnız bir fotoğrafa çok güldüm. Martılarla olana. Dikkatli baktığımda sanki martının bir tanesi size uçan tekmeyle geliyor.. Farkettiniz mi? Bu arada sizi çok özledik hocam.. Yüzünüzdeki gülümseme sizin sağlık durumunuzun iyi olduğunu gösteriyor. Bu da bizi bir kat daha mutlu ediyor. Oralar inşallah sizin kıymetinizi biliyordur.
|
|
imge
Moderatör Kayıt Tarihi: 10.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Mart.2009 Saat 17:31 |
hocam fotoğraflar sayesinde biz de sizinle orada geziyoruz çok sağolun,hepsi çok güzeller,çok eğlenceliler, tekrar iyi gezmeler iyi eğlenceler...
not: çooooooooooooooook özlenmektesiniiiiiiiizzzzz!! |
|
terapist
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Mart.2009 Saat 20:30 |
hepinize çoook teşekkür ediyor ve sevgilerimi gönderiyorum..Madem fotoğrafları beğendiniz eh o zaman bir kaç tane daha ekleyeyim..altlarına da açıklamalar koyacağım..
tekraren sevgiler..
iyi çalışın ha !
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Mart.2009 Saat 08:28 |
Sincaplara bayıldım. Özellikle bir ağacın böyle korunmasını, Değerinin bilinmesi sanırım bizimde Ülkemizde örnek alacağımız bir konu. 80 günde devri alem derlerdi Hocam, Siz 10 günde Devri Yapmışsınız.. |
|
Ceyda
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Mart.2009 Saat 10:53 |
bütün fotoğrafları tek tek yeniden baktım ehh fenaa değil bide yazmışsınııız gıcıklık gibi olmasın diye eldemi nasıl olmiyim bişi yazmiyim dedim ama dayanamadım ne kadar kıskansamda belli etmeeyip kibar ve zarif bi yapıya sahip olduğumdansizlere iyi tatiller bizede burdan sizi seyirler
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |