Koç Müzesi ve Minyatür Odalar Gezisi Fotoğrafları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Yeda
Moderatör Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
Alıntı Cevapla
Konu: Koç Müzesi ve Minyatür Odalar Gezisi Fotoğrafları Gönderim Zamanı: 17.Mart.2009 Saat 23:37 |
Bekir'in vizöründen Koç Müzesi ve Minyatür Odalar bakın nasıl gözüküyor
http://picasaweb.google.com.tr/yeda.tiyatroterapi/KocMuzesiVeMinyaturOdalarSergisi |
|
mgerdan
Yönetici Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 267 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 18.Mart.2009 Saat 14:42 |
harikasınız arkadaşlar...ben bu sergiye gidememiştim daha,çok teşekkürler..
sırada neresi var?istanbul modern,pera müze....
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Mart.2009 Saat 08:00 |
Fırsatımız oldukça, Elimizden geldiğince gideceğimiz daha çok yer var. Fotoğrafları cep telefonu ile çektim. Fena değil yinede. Bir daha ki müze,sergi vs... görüşmek üzere.
|
|
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25.Mart.2009 Saat 13:00 |
Koç Müzesini daha önceden gezmiştim ama minyatür odaları ilk defa görüyorum.Gerçekten muhteşemler, asıllarından pek farkları yok süperler Bu arada fotoğrafları paylaştığınız için teşekkürler Bekir abi ve Yeda
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |