samet güner meleğim |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
smt-gnr
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 143 |
Alıntı Cevapla
Konu: samet güner meleğim Gönderim Zamanı: 03.Şubat.2009 Saat 22:40 |
MELEĞİM Gidemedim, Ben seni sende bırakıp Gidemedim Sevdayı, sevmeyi, Sende öldürmeyi bilemedim… Gelip geçici şeylere, Çağresizce aldandım. Anlamsız mağceralar içine, Savruldum, sürüklendim. Yinede, Aklımda sen, fikrimde Gönlümde hep sen vardın… Duvarlara bakıp, seni görmeyi, Rüyalarımda; hayallerini kurmayı, Gözlerinin bebeklerine düşen; Ateş olmayı, Hep seni, sende yaşamayı düşledim… Anlamsızca çalsa da telefonum; Yüreğimin deli bir çağlayana dönen, Atışlarıyla açtım… Senin olmadığını, Senin yanımda olamayacağını, Olmayacağını bile bile; Senin hayalini kurdum işte, Yalnız! Kırıldığım noktada, Çaresiz kaldığımda ise,… Arkıt; Seni sende değil de! Seni bende yaşamaya karar verdim Meleğim… Seni sende bırakıp da, Gidemedim… Bak hep yanındaydım şimdi Elerine kavuşacağım an; Buradaym uzat elerini.. Senden kalan son gün gibi Bıraktığın yerden tut elimi
SAMET GÜNER terapist okuma kolaylığını arttırmak amacıylar enk değişikliği yapmıştır Düzenleyen terapist - 09.Nisan.2009 Saat 08:55 |
|
GÖKHAN
Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 09.Nisan.2009 Saat 00:16 |
her şiirin duygusu verdiği tat bambaşka
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |