23 Nisan Balosu |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24.Nisan.2009 Saat 19:55 |
Bu kadar çalışmaya kafayı yiyip T-Shirtlerime yazı yazdığıma göre En iyi öğrenci ödülünü haketmişim- sonuçları ne olursa olsun - Beni sizler yarattınız!!
Dün akşam gerçekten çok eğlendik(her 23 nisanda olduğu gibi).. Biraz çocuklaşıp dans etmek, şarkıları söylemek çok iyi geldi.. Herşey için öncelikle Sinan Hocamıza, sonra Nurten Teyze,İlhan Abi ve annelere çok çok çok teşekkürler Nice 23 nisanlara
|
|
piyanist
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12.Aralık.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24.Nisan.2009 Saat 20:41 |
Resimlere baktığımda orada bulunan herkese çoookk imrendim.Ancak, grip olduğum için 23 Nisan'ı yatarak geçirdim:( Yine de resimlere bakınca gerçekten çok mutlu oldum.Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun... |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 24.Nisan.2009 Saat 23:25 |
benim kostümüm battaniyedendi sıcaktan patlamıştım ve suda yoktu nurten teyzenin elinde su gördüğümde serap görüyorum zannettim
bir sonraki kıyafet balosunda bu kadar kalın giysiler dikmicem
ama herşey çok güzeldi özelliklede gizem ezgi ve benim danslarım
|
|
qssem
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17.Nisan.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25.Nisan.2009 Saat 19:05 |
evet danslarımıza resimlerde gülüyorum ama hersey gerçekten çok güzeldi ..:D
|
|
qssem
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17.Nisan.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25.Nisan.2009 Saat 19:17 |
Herseyy süperdiii ödüL içinde teşekkür ederim .. Milanla ben ne kadar enerjili görünsekte eve gelince kalkamadım... herkesle ayrı ayrı eğlendim arkadaşlar hepinizin yeri bende ap ayrıı.. yaşasın beykoz vakfıı :D :D
|
|
ebru rukiye
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25.Nisan.2009 Saat 19:21 |
gerçekten çok güzel bir gündü. hocam ve arkadaşlarımla yaptığım 23 nisan balosunu hiç unutmayacağım yani hafızama kaydettimyeniden herkezin 23 nisan günü kutlu olsun diyorum
|
|
qssem
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 25.Nisan.2009 Saat 19:33 |
Yaşasın beykoz vakfıı.. fakaaaaaaaattt öncelikle sinan hocamız yaşasınn çünküü beykoz vakfı çocuk tiyatrosu onun sayesinde buralara kadar geldi onun emeğiyle biz buralardayız oooooooo yüzdennnnnn canımız kanımız sinan hocamız HOCAM SİİZİİ ÇOOKK SEVİYORUMM İYİKİİ HAYATIMDASINIZ ... İYİKİ BİZLERLESİNİZZ
NURTEN TEYZECİM SİZİN EMEKLERİNİZİDE UNUTMADIM VE TÜM ANNELERİN
HEPİNİZİ ÇOOKK SEVİYORUM
NOT :Yağ çektiğimi zannetmeyin
|
|
Yeda
Moderatör Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Nisan.2009 Saat 00:15 |
Düşlerimizin sınırının olmadığını bir 23 Nisan'da daha gösterdik.Herkes çok yaratıcıydı.Fuaye hayal gücü kahramanlarının olduğu bir alana dönüştü Emeği geçen herkese(başta sinan hocam,nurten teyze,hülya ve suna abla önderliğindeki tüm annelere)teşekkürlerimi sunuyorum...Böyle güzellikleri birlikte yaşamak ve yaşatmak çok güzel... Ödüller de çok hoş sağolun hocam...Evde kalacağım için şimdiden bir hazırlık yapayım dedim
Düzenleyen Yeda - 26.Nisan.2009 Saat 00:16 |
|
sıla
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Nisan.2009 Saat 16:26 |
teşekkürler hocam.sizi çok seviyorum...
|
|
ss
|
|
sıla
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Nisan.2009 Saat 16:27 |
teşekkürler hocam
|
|
ss
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |