23 Nisan Balosu |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Nisan.2009 Saat 16:42 |
. Herşey çok güzeldi. herkesin ellerine sağlık. Özen gösterip getirilen yemekler, kıyafetler... Teşekkürler , Hocam, İlhan abi, Arkadaşlarım, Veliler...
Düzenleyen bekir - 26.Nisan.2009 Saat 16:43 |
|
Melek
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10.Aralık.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Nisan.2009 Saat 18:34 |
Aaaa Ben o Ödülü istiyodum yaa Hangi müdür getirin onu bana
|
|
sıla
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Nisan.2009 Saat 21:46 |
sizi sevdiğim için bedavadan verebilirim...her baktığınızda aklınıza ben gelirim hem böylece...çiçekler bedavaaaaaaaaaaaaaaa.....
|
|
ss
|
|
nurcan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27.Nisan.2009 Saat 00:31 |
şeker gibi yazmışsın abicim:-) "orda olmak vardı" demiycem artık.çünkü bunu hep istiyorum. o günler tarif edilemez yaşanırdı..................fotoğraflara bakmadım henüz. sanki içim elvermiyor. yazını okuyunca koptum zaten................................................................
|
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27.Nisan.2009 Saat 08:59 |
Merhaba Nurcancım (cığım sevmiyorum)
Sesini duymak sevindiriyor..Şimdi şöyle yaparız Sen sizin belediye başkanına gider ben buraya bu oyunu getireceğim dersin sadece götürüp getirmek mesele.. sonra lahana köyüne gider evleri ayarlarsın..zaten içime fenalık geldi duyan duymayana anlattı efsane oldu..bizde efsanemi gerçek mi anlatırız..istersen sadece sizin köyde oynarız..yani hepsi olur...okullar kapanır kapanmaz olabilir..işte sana plan ...harika değil mi..
Sana ve Mustafa kardeşime selam..nazlı Nazlışımı çook öpüyorum..
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |