9 Mayıs Anneler Günü Kutlaması |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla
Konu: 9 Mayıs Anneler Günü Kutlaması Gönderim Zamanı: 04.Mayıs.2009 Saat 07:29 |
Sevgili çocuklar
Tiyatroterapinin çok özel günlerinden biri de Anneler günü kutlamasıdır.Günlerimizin çok yoğun geçmesi bu konuyu detaylı konuşmamızı engelledi,ancak buradan haberleşmeli ve biribirimizi haberdar etmeliyiz.
- Saat 13 00 de biraraya gelmeliyiz...
- Annelerimizi 13 30 da içeri almalıyız..
- Annemizi muhakkak gelmeye ikna etmeliyiz..Yanında anne kadar sevdiğimiz yakınlarımız da davet edilebilir.,Ayrıca kardeşlerinizi de yanınıza alabilir kutlamayı birlikte yapabilirsiniz.
- Babaların katılımında sakınca yoktur,ancak babalar günü yaz tatiline geldiğinden yapılamayan kutlama için küskünlük çıkarmamaları gerekmektedir.
- Elimizde annemize vermek üzere hazırladığımız çiçeğimiz olmalıdır.Bahçeden toplanmış, bir tane yada on tane veya satın alınmış olması önemli değildir.
- Bu özel ve güzel günü annelerimiz için güzelleştirebilmek hepimizin çabalarıyla olacağından bu mesajı .."okudum" şu arkadaşıma da ilettim,şeklinde yanıtlayarak katılımın tam olması için gerekli çabayı göstermenizi rica ederim. Düzenleyen terapist - 04.Mayıs.2009 Saat 11:13 |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Mayıs.2009 Saat 14:24 |
okudum
|
|
Ebru
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19.Ekim.2008 Konum: Tiyatro Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Mayıs.2009 Saat 14:55 |
Okudum
|
|
Ebru Öztürkkk
|
|
hazal_c
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Eylül.2008 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 127 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Mayıs.2009 Saat 16:10 |
Okudum..
|
|
smt-gnr
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 143 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Mayıs.2009 Saat 21:31 |
yazıları okudum. fotoğraflara baktım! :D
insan yürümek için bile özel bir çabaharçamak zorunda ;) puhehe Düzenleyen smt-gnr - 04.Mayıs.2009 Saat 22:55 |
|
@@@@ baleva @@@@
+smt-gnr+ |
|
Yeda
Moderatör Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Mayıs.2009 Saat 21:55 |
Okudum
Resimlere bakmak için özel bir çaba gerekmiyor samet puhahahahha |
|
piyanist
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12.Aralık.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Mayıs.2009 Saat 22:50 |
OKUDUM |
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Mayıs.2009 Saat 23:23 |
BENİM İSTEDİĞİM ÇABA HERKES İÇİN..SENİN BAHSETTİĞİN ÇABA SENİN İÇİN..İSTER YÜRÜ İSTER KOŞ..SADECE KENDİNE..
AŞ BUNLARI..ANAM BABAM AŞ BUNLARI..
BİR KALEMDE SİLİVER YANLIŞLARI..
ÖYLESİNE SİL Kİ HAYATINDAN
KÖKLERİNDEN YÜZYIL SONRA BİLE
HATTA DÜN ..YADA YARIN İÇİNDE
YEŞERMESİN BACA BAYKUŞLARI..
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05.Mayıs.2009 Saat 18:22 |
okdm
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05.Mayıs.2009 Saat 19:02 |
OKUDUM.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |