Bunun bir masal sanmayın.... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla
Konu: Bunun bir masal sanmayın.... Gönderim Zamanı: 14.Haziran.2009 Saat 08:38 |
Uçsuz bucaksız bir çiftlikte yaşayan bir fare ailesi vardı… Bir gün duvardaki çatlaktan bakan fare , çiftlik sahibi ile karisinin "İçinde yiyecek mi var?'"diye… alarmı verdi : Evde kapan var! 'Bay fare", bu sizin için ciddi bir sorun olsa da şahsen, beni ilgilendiren Fare dönüp bu sefer heybetli koça, ama .., “emin ol senin için dua edeceğim” dedi. ama burnumu sokacağım bir şey değil.' dedi. Farenin basını eğip, gitmekten başka çaresi kalmamıştı... yalnızlık ve terk edilmişlik hisleri içinde, fare kapanı ile artık tek başına başa çıkmaya çalışacaktı!. O aksam evde, alışılmamış bir ses duyuldu. Sanki bir kapan, avının üzerine kapanmıştı. Sese koşan cifçinin karisi, karanlıkta kapana, zehirli bir yılanın kuyruğu kaptırdığını göremedi
Çiftçi karısını hastaneye koşturdu, Ancak hasta eve döndüğünde hala ateşliydi... Ama kadın bir türlü iyileşmiyordu, E eş dost ahbap, gelince hasta ziyaretine, çiftçi de sofraya koçu çıkarmak Ama çiftçinin karisi iyileşemedi bir türlü....öldü .. Aman ne kalabalık geldi, cenazeye, ne kalabalık!!! Bu sefer de konukları, deliğinin ardından izlemek kaldı!.... seni ilgilendirmeyen bir sorun karşına çıkarsa...
HAYATI ÖNEMİ OLAN İPLİKLERİZ !!! HAYATLARIMIZ BİRLİKTE DOKUNUYOR. Teşekkürler Zeynep
Düzenleyen terapist - 15.Temmuz.2009 Saat 17:59 |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 17.Haziran.2009 Saat 08:31 |
Gerçekten de öyle değil mi? Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın derseniz, emin olun bir gün size de sıra gelecektir. Birçok konuda böyle davranıldığı için toplumumuzda sorunlara çözüm üretmek yerine üzerini örtmeyi seçiyoruz. Tamam bana dokunmaya bilir ama zamanla bir yakınıma da dokunmuş olsa bana dokunmuş sayılmaz mı ? Sonra sıra bana, sana, ona... biz tiyatro da öyle bir kenetlenme yaşıyoruz ki... Sorunu kendi başımıza değil, hep beraber çözüyoruz ve bundan aldığımız keyifin tarifini ancak bunu yapabilenler bilir. |
|
deryadeniz
Üye Kayıt Tarihi: 20.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 50 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Temmuz.2009 Saat 12:17 |
|
|
sıla
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 16.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 100 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Temmuz.2009 Saat 16:35 |
hayatta sadece kendini düşünmeyeceksin .sonuçta dünya tek bir kişinin etrafında dönmüyor...
|
|
ss
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |