Can Baba.... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla
Konu: Can Baba.... Gönderim Zamanı: 04.Aralık.2008 Saat 09:36 |
Bir power point gösterisi ..ve Can Baba
Açılırken biraz bekleyin bağlantı hızınıza göre farklılık gösterebiliyor..
Küçük öğrencilerime ...
Tıkladıktan sonra "aç" komutu verin...açılan sayfada boşluğa tıklayın.. kısa bir süre bekleyin sunum başlayacaktır. Düzenleyen Terapist - 04.Aralık.2008 Saat 09:38 |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 15.Temmuz.2009 Saat 19:15 |
Her Şey Sende Gizli
Yerin seni çektiği kadar ağırsın, Düzenleyen milan - 16.Temmuz.2009 Saat 23:37 |
|
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Temmuz.2009 Saat 17:30 |
Milan.. şiirin sahibi her ne kadar bilinse de şiirinin sonuna yazılmalıdır..
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Temmuz.2009 Saat 23:36 |
özür dilerim hemen düzeltiyorum
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 19.Ağustos.2009 Saat 13:31 |
MUHABBET
Bir fasulye çimleniyordu Çiseledikçe yağmur. Koştum vardım ki yanına Anlasın ne nimet olduğunu Sen git yerine! dedi Ayşa Kadın Böyle kibar erkeyin ayağ�na Ben kendi ayağ�mnan gelirim Bu muhabbeti görünce uzaktan Kıpkırmızı oldu biberiye Bayram nedir ki dedim kendi kendime Bayram bir ömürdür ben gibi bir deliye CAN YÜCEL Bu da benden olsun bilmiiyorum neden koydum ama hosuma gitti o yuzden |
|
terapist
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Eylül.2009 Saat 00:14 |
Şiir okumanın da yazmanın da sebebi olması gerekmez.. Sevmek içinde sebep gerekmez.Niye sevdiğini bilmen de gerekmez .Birdenbire gelir ve seversin , sevmek önemlidir.
|
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |