Melancholy Man - The Moody Blues |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||||||||||||
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla
Konu: Melancholy Man - The Moody Blues Gönderim Zamanı: 05.Ocak.2009 Saat 18:16 |
||||||||||||
Ve şimdi samimi söyleyin2000 ve ötesi mi 60 lı yıllar mı..beğendi iseniz zaten posta@osmanakbasak.com adresine bir teşekkür notu göndermeyi atlamayın..
Düzenleyen terapist - 05.Ocak.2009 Saat 20:05 |
|||||||||||||
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05.Ocak.2009 Saat 22:30 | ||||||||||||
tabiki 60'lar...60'lar 70'ler 80'ler hatta.Bu şarkıları dinlerken o yıllara gidip hippie olasım gelir.Sonra da bilgisayar çağında yaşadığıma,starbox'a,facebooka lanet ederim:)
|
|||||||||||||
deryadeniz
Üye Kayıt Tarihi: 20.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 50 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Ocak.2009 Saat 08:09 | ||||||||||||
Sinan hocam çok teşekkürler mailiniz için.tabi ki 2000 li yılların sanatçıları dersem samimi olmamış olurum. :) Gerçekten 60 yılların farklı bir büyüsü var o zamanlarda yaşamayı isterdim.her dönemin güzelliği farklıdır belki ama yine de 60 lar daha içten daha sıcak daha duygusal yıllarmış.2000 ler internet çağı yani adı üstünde sanal bir dönem. Tekrardan gününüz aydın olsun mail için teşekkürler.. |
|||||||||||||
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Ocak.2009 Saat 23:57 | ||||||||||||
bu arada osman akbaşağa çok güzel bir teşekkür maili gönderdim ama gitmedi.Birkaç kez denedim ama olmadı.Başka bir adresi varsa tekrardan göndermek isterim.Hocam,ulaşabilceğim başka bi mail adresi var mı acaba?
|
|||||||||||||
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 07.Ocak.2009 Saat 00:19 | ||||||||||||
posta@osmanakbasak.com adresi ile gitmesi gerek.
|
|||||||||||||
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 21.Şubat.2009 Saat 20:34 | ||||||||||||
Melancholy Man - The Moody Blues
Still I'm Sad - Yardbirds
ben en çok bunları beğendim.
malesef ben bu şarkılarla büyümedim ama sorarsanız tabi ki
60 ve 70 yıllardaki şarkıları bu yıllarda çıkan saçma sapan şarkılara tercih ederim
SİNAN HOCAMA VE OSMAN AKBAŞAK'A TEŞEKKÜR EDERİM
Düzenleyen milan - 21.Şubat.2009 Saat 21:06 |
|||||||||||||
terapist
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 16.Kasım.2009 Saat 08:06 | ||||||||||||
|
|||||||||||||
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |