MECBUR ADAM |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla
Konu: MECBUR ADAM Gönderim Zamanı: 13.Aralık.2009 Saat 18:06 |
Yazan : Ragıp YAVUZ
Yöneten : Erol KESKİN Sahne Tasarımı : Barış DİNÇEL Kostüm Tasarımı : Duygu TÜRKEKUL IĢık Tasarımı : Özcan ÇELiK Müzik - Efekt : Uskan ÇELEBİ Hareket Tasarım : Yasemin GEZGİN, Çiğdem GÜREL Yardımcı Yönetmen : Ersin SANVER Yönetmen Yardımcıları : Berna ADIGÜZEL , Selin TÜRKMEN OYUNCULAR Dede : Erhan ABİR Azrail : Yeliz GERÇEK Dumrul : Burak DAVUTOĞLU Bezirgân - TaĢıyan : Ersin SANVER Köle (Can) : Ali Mert YAVUZCAN Su : Özge BORAK ŞAKRAK Duha Koca : Metin ÇOBAN Ana : Gül AKELLİ Mecbur Adam'da Dede Korkut'un zengin mirası arasında yer alan Deli Dumrul hikâyesi Ragıp Yavuz tarafından farklı bir bakışla işleniyor. Deli Dumrul kuru bir çayın üstüne köprü yaptırmıştır. Geçenden 30, geçmeyenden döve döve 40 akçe alır, derken konaklayan bir yiğit ölür. Buna içerleyen Deli Dumrul Azrail'e meydan okur... Ölümü önemsiz kılacak bir güç var mıdır ? Belki de aşk.
Oyunu bugün yani 13 Aralık Pazar günü Üsküdar Kerem YILMAZER Sahnesi'nde izledim.İlk önce karşınıza çok güzel bir dekor çıkıyor. Barış DİNÇEL'in ellerine sağlık. Erken girdiyseniz dekoru inceleme fırsatınız oluyor. Çok akıllıca bence. Oyun gerçekten çok güzeldi ve oyuncuların performansları çok iyiydi. Erhan ABİR ( dede ) ve Yeliz GERÇEK ( Azrail )'in Performanslarını ayrıca çok beğendim. Oyunun sonunda çok güzel bir sürpriz bizi bekliyor. Çok hoşuma gitti.
Düzenleyen bekir - 13.Aralık.2009 Saat 18:09 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |