Orhan Veli Ekibi tiyatroya gittik... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla
Konu: Orhan Veli Ekibi tiyatroya gittik... Gönderim Zamanı: 27.Aralık.2009 Saat 08:56 |
"Orhan Veli gecesi" Çalışmamız çok beğenilince Ferit İnal Lisesi Mezunları Derneğinin yönetim kurulu üyeleri bize bir "Tiyatro Gezisi" armağan ettiler. Oyuncular ,görünmez kadro hepimiz Ümraniye sahnesinde "İstanbul Efendisi" adlı oyunu izledik.
(Aslında biletlerimiz 28 kasımdaydı ancak oyun iptal edilince biletlerimiz bu güne ertelendi) Bu geceye ait fotoğraflarımızı görmek istermisiniz Düzenleyen terapist - 27.Aralık.2009 Saat 08:57 |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 27.Aralık.2009 Saat 20:10 |
Ferit İnal Lisesi Mezunları Derneğinin yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunarım. .
|
|
imge
Moderatör Kayıt Tarihi: 10.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Aralık.2009 Saat 00:46 |
Ben de aynen , bu güzel oyunu hep birlikte izlememiz için bize imkan sağlayan Ferit İnal Lisesi Mezunları Derneğine çok çok teşekkür ediyorum...
|
|
Yeda
Moderatör Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 29.Aralık.2009 Saat 18:57 |
Bende Ferit İnal Lisesi Mezunları Derneğine bu güzel etkinlikte bize olan destekleri için çok çok çok teşekkür ediyorum...
|
|
mgerdan
Yönetici Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 267 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Aralık.2009 Saat 11:23 |
Ferit İnal Lisesi Mezunlar Derneği'ne ,Sinan Hocamıza çok teşekkürler...Tüm aksiliklere rağmen o gecede emeği bulunanlara,gelip o şartlarda oyunu izleyenlere sonsuz teşekkürlerimle... İstanbul Efendilik bir durumdaydık:((( |
|
hülya
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 30.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 30.Aralık.2009 Saat 14:36 |
Ferit İnal Lisesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu'na ve Sinan Beye bize yaşattıkları güzel gece için çok teşekkür ediyorum. Tüm aksiliklere rağmen güzel bir geceyi sevdiğimiz insanlarla paylaşmanın mutluluğu ile evimize geri döndük.
|
|
ELİF
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29.Aralık.2009 Konum: Öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Aralık.2009 Saat 10:10 |
aslında o akşam çok gelmek istmiştim fakat o akşam misafirlerimiz gelmişti |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |