*ÖZDEMİR ASAF* |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
imge
Moderatör Kayıt Tarihi: 10.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
Alıntı Cevapla
Konu: *ÖZDEMİR ASAF* Gönderim Zamanı: 26.Mart.2009 Saat 12:26 |
NOKTASIZ
biri gelir sorarsa
beni sana sorarsa
gitti der misin
gittiğimi söyler misin? gidiyorum ben sana benimle gelir misin? EVRENSEL BALLAD Bir öykümüz olsa, duyan öyküsü sansa... Öykümüz böylece dallanıp budaklansa.. Bir sevi'den, bir övü'den,o bizim öykümüzden Giderek buluşan eller evreni sarsa.. Öykümüz de büyür büyüklüğümüzden; Herkes sevi'sinde evreni kucaklarsa. BİR ŞEYİN ADI Önce, büyük büyük düşündüm; Sonra büyük büyük yaşadım. Ne varsa, onlar aldı. Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı. KALAN Bir şey kaldı gecelerden birinde Senden. Öncesinde bilinmemiş birşey, Silinmez bir ses gibi giden.. Kelimelerden büyük, kelimelerin içinde, Bir şey kaldı senden Yaşamalar'ın arasında kaçamaklı. Veriliş rengi başka, alınış rengi başka.. Söylemeye vakit kalmadan Dudakların altına bırakılmış bir şey. Karanlıkların tam ortasında bir kırmızı nokta.. Gözlerce pırıl pırıl, ellerce saklı. Bir şey kaldı, bir denizin kıyısında senden, Bakışlarla yüklü, söylemelerle sessiz.. Seninle dolu, seninle sensiz bir şey.. Arandıkça bulunmamış yıllar yılı, Bulundukça aramaklı. KALMAK TÜRKÜSÜ KOCAMAN ÖĞÜT
Okulda,anladıkça başaracaksın. Yaşamda,başardıkça anlayacaksın. Gelecek mutlu-mutsuz,inanmasan da; Gözlerin yaşardıkça anlayacaksın. Yalnızlık paylaşılmaz. YALIN AĞLAMAK
Ağlamak Unutmak kadar kolaydır inan Sevin ağlayabiliyorsan Sevin ağlayorsan Gül ağlayabiliyorum diye Gül ağlayorum ağlayorum diye Sana bir şey yapamam Ağlayamıyorsan Ağlamak,
Bazı acılarda yetmez, Bazı ölümlere.. Örtüsüdür bazı acıların, Örter, örtülmez, Savunur bir süre. Ağlayanlar sevinmeli, Sevin ağlıyabiliyorsan, Acılar art arda dinmeli.. Durur bir nöbetçi gibi,
Durur bir bekçi gibi,
Zamana gülmeli - gülmeli..
Sevin ağlıyabiliyorsan.
Unutmanın kardeşidir ağlamak. Uyur uyanır yatağında duyguların, Düşüncenin kucağında, hep çocuktur Ağlamak... AKIL GÖZÜ
Seni bulmakdan önce aramak isterim. Seni sevmekten önce anlamak isterim. Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, Sana hep hep yeniden başlamak isterim. LAVİNİA Düzenleyen imge - 26.Mart.2009 Saat 13:00 |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 26.Mart.2009 Saat 16:40 |
|
|
sevda bella
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25.Ocak.2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 04.Şubat.2010 Saat 14:45 |
işte bu bana şiir yazdıran baş yapıt
|
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05.Şubat.2010 Saat 00:53 |
Yalnızlık paylaşılmaz. Çok doğru...Ve güzel (Hepsi) |
|
sevda bella
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25.Ocak.2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 05.Şubat.2010 Saat 19:40 |
Yüzümde hüzünden gölgeler varsa O hüzün yüzündendir olsa olsa |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |