Sultanahmet'teki yer altı şehri |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||||
deryadeniz
Üye Kayıt Tarihi: 20.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 50 |
Alıntı Cevapla
Konu: Sultanahmet'teki yer altı şehri Gönderim Zamanı: 28.Ekim.2008 Saat 15:23 |
|||||
Düzenleyen EmirC - 29.Ekim.2008 Saat 09:15 |
||||||
mgerdan
Yönetici Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 267 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 28.Ekim.2008 Saat 21:08 | |||||
Ystanbul ve söylenceleri boldur.
Bizzat gidip o sokaklarda dola?mak,bamba?ka ke?ifler ve efsaneler ö?renmek için...
|
||||||
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Ekim.2008 Saat 09:18 | |||||
Teşekkürler Derya..
Hep ilginç konularla katkyda bulunuyorsun..Çok hoşuma gitti.
Ystanbul; hala ayakta durmaktaki coşkulu inadyn beni hayretler içinde byrakyyor..Öyle çok düşmanyn var ki..Hele biz dostlaryn .., Belkide hiç bir şey yapmayarak en çok zarary sana biz veriyoruz..Affetmeni isteyemem ama yine de gelecek kuşaklar adyna özür diliyorum
|
||||||
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Ekim.2008 Saat 09:29 | |||||
YSTANBULU DYNLYYORUM
GÖZLERYM KAPALI..
AÇMAYA KORKUYORUM
DUYACAKLARIMDAN
GÖRECEKLERYMDEN...
HEY GYDY KOCA ?AYR..
BO?UNA GYTMEDYN
GENÇ YA?INDA SEN
HEY GYDY KOCA YSTANBUL
BUNLARI HAKETMEDYN SEN
|
||||||
mgerdan
Yönetici Kayıt Tarihi: 15.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 267 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Ekim.2008 Saat 16:10 | |||||
öncelikle özürlerimle başlayayym,demin hemen satyrlarymy syralamyşken sistemsel bir aryza mesaj gitmeden kayboldu,bana hüsran düştü(üzüntü ve muz kabu?u)toparlamaya çalyşaca?ym,ilk metin gibi olamasa da:(( *********
Tüm şiddete,tahribe,görmemezli?e ra?men,depremlerde ayakta kalypta insan kusurlaryyla tahribata-yokolmaya itilen de?erlerle Ystanbul...Trafikten kalabalyktan kaldyryn başynyzy bir an,binalardaki işlemeleri,cami ve medreselerdeki kuşevlerini,Fatihin imzasyyla Bo?azyn sularyna selamyny,yykylmaya yüz tutmuş,belki on gün sonra gelseniz yerinde olmayacak şu ahşap evin tavan süslemelerine,kapy tokmaklaryna,merdivenlerine bakyn,sokaklaryn nasylda eskiyi ve huzuru ça?ryştyrdy?yny duyun,çeşmelerin,mezartaşlaryn işçili?ine şaşyn,külliyelerin hala nasyl direnebildi?ini görün*gerçi retorasyonlar artty-Davutpaşa Külliyesi-Haseki Külliyesi-,kaleler,surlar,saraylar,kasyrlar,güneş saatleri....Ki Beykozumuzda görülmüyor gibi olsa da çok zengin birikime sahip.
Alyn arkadaşlarynyzy güzel bir havada çykyn yollara-gerçi ya?murda durdurmuyor tecrübeyle sabit-bu güzelliklere daldykça hem kültürümüzü tanyyyp hem de bu karyşyklykta nasyl yaşama tutunduklaryny görün.
Artyk şanslyyyz.Yz tv başta olmak üzere pek çok program,harita,kitap adym adym gezebilmemize vesile.Ystanbul bizi ça?yryyor,hadi hala bilgisayar başynda mysynyz?
Ystanbul bizi ça?yryyor....
|
||||||
mgerdan
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 31.Ekim.2008 Saat 16:13 | |||||
2010 Dünya Kültür Başkenti yiz ama biz tanımıyouruz dünyaya nasıl tanıtaca?ız da diyemiyorum:((turistler ellerinde harita,kitap sizin adını duymadı?ınız yerleri bulup geziyorlar.
|
||||||
deryadeniz
Üye Kayıt Tarihi: 20.Eylül.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 50 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 06.Kasım.2008 Saat 13:42 | |||||
Ystanbul'a hayran ve hasret olan birisi olarak o güzel şehirde yaşadığınız için çok şanslısınız.
Kıymetini bilmek lazım..Ystanbulu yaşamak bir ayrıcalıktır.
Ne yazıktır ki o güzel şehre ait olmayan insanlar mahvediyor..
|
||||||
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |