Beykoz İngilterede gezmeye çıktı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla
Konu: Beykoz İngilterede gezmeye çıktı Gönderim Zamanı: 10.Nisan.2010 Saat 19:22 |
Beykoz formasıyla iki kilometrelik bir yürüyüş yaptık eşimle... (Bu arada fotoğrafları eşim Nurten Akbaşak çekti) Bir kaç "en büyük Fener"... "Galatasaray" tezahüratıyla karşılatık Ancak on oniki "Beykoz buraya " tezahüratı oldu. oralarda selamlaşmanın ortak paydasının Beykoz olması güzel...
fotoğraflar için tıklayınız... |
|
Misafir
Misafir |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 10.Nisan.2010 Saat 23:38 |
Hocam fotoğraflar çok güzel. Gerçi fotoğraf değildir güzel olan içindekidir elbet. ( güzel kelimesi size değil Hocam, size yakışıklı kelimesi uygun, Nurten Teyzem'e uygun tabi) Sizi fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla iyi gördüm. Allah sağlığınızı ve mutluluğunuzu bozmasın. Özeniyoruz Hocam. Siz üşenmeyin, buradan oralara Beykoz forması götürün ve giyip dolaşın. Şunu derler " Yürü be, kim tutar seni Hocam ". Dedim de galiba.
|
|
imge
Moderatör Kayıt Tarihi: 10.Kasım.2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Nisan.2010 Saat 00:05 |
HOCAM SÜPERSİNİZ YA HARİKASINIZ!!! İŞTE BEYKOZLU OLMAK BÖYLE BİR ŞEY DEMEK İSTİYORUM!!! HEP DESTEK TAM DESTEEEEEKK!!!!
Düzenleyen imge - 11.Nisan.2010 Saat 00:05 |
|
oğuzhan
Üye Kayıt Tarihi: 30.Ocak.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Nisan.2010 Saat 15:30 |
Futbolun beşiğinde bir yeri tanıtacaksanız sizin yaptığınız gibi yapacaksınız zekanıza hayranım hocam
|
|
oğuzhan
|
|
smt-gnr
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 143 |
Alıntı Cevapla Gönderim Zamanı: 11.Nisan.2010 Saat 19:45 |
"Herkes gider, biz kalırız".... Özledik hocam sizleri ... İstanbul'dan- BEYKOZ'dan selamlar hocam...
|
|
@@@@ baleva @@@@
+smt-gnr+ |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |