23 Nisan Balomuz...Detaylar...Bilgiler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
terapist
Yönetici Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1803 |
Alıntı Cevapla
Konu: 23 Nisan Balomuz...Detaylar...Bilgiler Gönderim Zamanı: 20.Nisan.2010 Saat 23:17 |
23 Nisan Cuma Günü balomuz saat 17 00 de başlayacak..
Uygulamaya başladığımız günden beri yani on yıldır katılmamazlık eden olmamıştır... Çünkü çok sevdiğimiz çok eğlendiğimiz bir bayram günüdür... O halde bu sene için de katılmak ve uygun kıyafetleri oluşturmak için çaba sarfetmeliyiz. neydi özen gösterdiğimiz detaylar bir hatırlayalım... -- Kıyafetler satın alınamaz ve profesyonel terzilere diktirilemez... -- Evde ailece en fazla komşu yardımıyla yapılmalıdır... -- Önemli olan el becerisi ve düşünce zenginliğinin kullanımıdır,Güzellik yada süs değildir... -- Bu bir yarışma değildir, İyi yada güzelin çarpışması olmayacaktır... -- Ben katılmayacağım, bana uymaz, çocukça, bir şey bulamadım... tarzı mazeretleri ileri sürenlerle yollarımızı hep ayırmışızdır... -- Misafir getirilebilir ancak onların da özel kıyafetleri olmalıdır... -- Veliler ancak özel kıyafet oluşturdukları taktirde katılabilirler. 2009 YILININ 23 NİSAN BALO FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ Düzenleyen terapist - 20.Nisan.2010 Saat 23:57 |
|
Yanıt Yaz |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |